Task lagi ?

8:18 PTG
Melantak time ! Tp aku tak larat nak makan ..huhu.. makan buat alas perut je.. Ni dok tgu keputusan ..huhu... Kantoi gila masa kayak td...ad...

Task lagi

5:06 PTG
Arghhhh...tensennn.. siap marah marshall lg .. haha.. Published with Blogger-droid v1.7.4

Task seterusnya

3:40 PTG
Skang kat Taman Herba Bukit Nenas. Jalan kaki dr CM dan serius aku pancettt Published with Blogger-droid v1.7.4

Selamat pagi sayang

7:29 PG
  Romantik ketika bercinta. Awal pagi dah menghantar sms kepada kekasih atau juga buat pasangan yang baru bernikah. Kalau berduit sangat ,...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009