Jom Insaf | Tiada alasan

11:59 PTG
  Sebaik saja korang tengok gambar ni , satu perasaan akan timbul .. Apakah yang korang rasa ? Jom layan iklan Petronas ni . Klik http:...

Jom Insaf | Solat

10:51 PTG
  Hurm.. Agaknya , apa yang korang fikirkan bila terpandang gambar ni.. Yang mula mula sekali terlintas ialah ?? Jom layan kempen Pet...

Jom Fikir | Aneh

9:14 PTG
  Bila tengok macam ni , agak agak apa yang korang imaginasikan ? Apa kemenda ni eh ??? Iskhh… Jawapan : SINI

Jom Gelak | Facebook

8:00 PTG
  Sumber : LIKE   Apakah terlintas di fikiran anda bila melihat gambar ini  ? Apakah anda ketagihan FACEBBOK sebegini rupa ? Sila jawa...

Jom Jerit | Kemalangan

5:15 PTG
  Sebuah bas kilang (kiri) yang datang dari arah bandaraya yang hilang kawalan merempuh sebuah bas kilang dan dua buah kereta yang be...

Suka cafe ni !

11:23 PG
  Teman wife g buat check up di Klinik Ibu dan Anak , Precint 3 ,Putrajaya. Seperti biasa , lepas check up akan kitorang singgah di cafe b...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009