Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 2 November 2011

Jom Fikir | Kalau manusia jadi tetikus , camana ?

 

 

mouse

Heh .. kita selalu seronok menganiaya seseorang termasuk kawan mahupun adik beradik kita .. Bayangkan kalau kita pulak yang kena ??

Apek aka Khairul Fahmi tu layan arak ?

 

image

image

Apek @ Khairul Fahmi dan Dahlia , kekasih hatinya .. ops…

Sebenarnya aku malas nak buat entri ni .. Bukan apa , takde bukti !! Mereka yang tak pernah masuk tempat tempat begini , sahih akan percaya …

Aku ? Weh.. aku dulu masuk tempat gini weh .. Tapi aku masuk masuk saja nak 'tengok dunia ‘ yang dikatakan mampu menghilang tekanan jiwa !

Sesiapa yang berfikiran begitu , sahih bengong ! Hahahaha.. Kenapa yer ? Bapak segala jin ada dalam  tu .. Dah la tu ,  asap rokok macam  baring sebelah ekzos bas mini tu haaa…

 

 

image

Satu-satunya blogshop yang menjual 100% barangan lelaki.Daripada baju T-shirt,Baju Collar,Jacket hinggalah ke Tali Pinggang sekalipun.Tak percaya?Sila lah kelik KEMEJA KACAK ini sekarang.

 

 

Untuk isu Apek ni , bagi aku,  tiada bukti untuk tuduh dia minum arak .. Korang g tanya la pemain bola di Malaysia ni dari dulu sampai sekarang , kat mana kawan kawan diaorang melepak bila takde game ! Heh ..

Untuk menuduh Apek minum , aku tak berani nak kata .. Takat air arak atas meja tu , belum tentu diaorg punya ..

Kenapa aku kata gitu ? Sebab aku tau laaa ..  Kalau dia punya , sama sama kita berdoa agar dia kembali ke pangkal jalan .. Tak payah nak kutuk melebih lebih.. ARi tu kita gak puji dia lebih lebih kan ? Bila dah naik gini , nak tiau dia lak.. Cer pikir sapa punya salah yang buat dia jadi gitu ?? Segala pujian tu bukan ?? Sapa yang bagi pujian tu ??

Hehehe… Jangan pk aku minum arak lak ! Chaitt.. Merokok pon tidak okeh !

Gaji Perdana Menteri Malaysia berapa ??

 

RM22,826.65 jer ????

animated_gif_033_kiara_laughing

Kensel aku ! Baru nak bertanding jadi PM nanti… Percayakah ???  Aku tau.. hehee…

Hampeh betul wife aku !!

 

image

Sedang aku asyik melayan laptop tanpa pandang pergerakkan wife yang baru lepas mandi , tiba-tiba aku terdengar dia bersuara dalam loghat kelate..

 

Wife : Sihat dah ke ?

Aku : Ok dah skitt … tapi nak g gym tak larat lagi ni..  Minum air tu pon dah turunkan balik tekanan … Tapi rasanya esok mesti demam ..

 

Wife memandang aku .. Baru aku perasan .. Wife sedang memegang telefon .. Dia bukan cakap dengan aku tapi mak dia nun yang kebetulan pon demam ! ARghhhhhhhh.. Malu akuuu… maluuuu.. Jap lagi sahih kena bahan dengan dia !!

Aku nak nyorok dulu.. maluuuu ..

 

Jom layan game .. kot boleh dapat Samsung Galaxy tab atau kamera digital ke .. >> klik http://blin.gd/4ct3

Jom Blog| Tips meletakkan gambar di dalam blog

 

Jangan sesekali letakkan gambar begini ..

image

Bercumbuan bersama pasangan anda

 

image

Gambar yang mendedahkan aurat anda

 

image

Gambar baby yang tidak sempurna pemakaiannya.. Ada orang gila seks mengutipnya , okeh !

 

image

Yang tidak memberikan sebarang faedah ..

 

Ingatlah , walaupun blog kita milik kita , tapi biarlah ianya menghasilkan pulangan di akhirat dan juga memberi faedah pada pembaca kita ..

 

Jom layan game .. kot boleh dapat Samsung Galaxy tab atau kamera digital ke ..  >> klik http://blin.gd/4ct3

BEN ASHAARI dan 5 Rakan Blogger

 

 

STOR BERGERAK

umur aq baru berganjak ker 16 tahun,..aq ni org yer xd ler sombong mne pon,. cme kdg2ur TERKEREK sikit,hihi,. tpy klu dh jmpe geng joyah,mmg mcm nk hancoss dunie ni,. :)

 

i'm just lynda aziz

hye all . wah . x sangka aku berjaya membikin blog nie pown dengan berkat bantuan kawan aku syaryha lokman . i'm nothing . wanna know me more . join me in FACEBOOK . LYNDA AZIZ . or email . lyndapenang@yahoo.com .

 

ZENY BLOG

Im just a simple girl .

 

Eiqa Azra

setiap apa yang berlaku ada hikmah disebaliknya..

 

Balqis Zulkifli

I am Siti Balqis binti Mohd Zulkifli . People called me Balqis. What about me? I just wanna be someone that have future. For me , it is pretty easy to smile. So , make your smile in whatever condition you have. ;))

 

TERIMA KASIH

Jom Senyum| Berakit - rakit ke ketepian

 

image

Jangan mudah putus asa selagi bernafas ….  Bertarung , samada berjaya atau tidak , biar mati bermaruah ..

Gara- gara sup

Haih..kan dah sakit kepalaa .. mesti tekanan darah naik .. Yelah , masin sebenarnya sup ni ..

Ni aku kena amik half day.. nak g klinik .. hurmm .. Tapi sblm tu aku nak layan ....

Jemput..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Mau beli gadget murah ? Mai sini maiii..

 

 

image

Haaa.. sapa sapa mau beli  Iphone , ipad , blackberry , samsung , Htc , Ipod .. macam macam lagi laa.. Murah murah murah… mari mariii…  Meh klik SINI

Keypadlock  atau pad wanita takde dijual di situ yer …

Camana bangsa kita nak maju ???

 

image

Bila orang kata sektor ‘ tu ‘ terlalu banyak karenah birokrasi , tau pulak marah padahal mmg ya pon ! Huh ! Yang pandai bodek , naik atas .. Yang kerja keras , teruskan sapu sampah !

Aku tengah sangat bengang tika dan waktu ini ! Sila jauhi saya !

Suami saya gay

 

Jangan tak tau ! Memang ada lelaki gay walaupun dah berkawin. Tu semua nak coverline jer .. Bukan nak tabur fitnah tapi inilah hakikat masalah dunia sekarang .

 

image

Hurm.. Semakin ramai gay di Malaysia.. Tak tau la dari mana diorang belajar semua ni. Internet ? Sewaktu studi di luar negara ? Atau genetik ?? Biar betik !

Di Facebeook , jangan cerita la bab gay ni .. Berlambak ! Tu si Baskoro Ahmad yang guna gambar aku di profile palsunya tu , penuh cerita pasal gay ! Tak pasal pasal aku lak yang kena !

Dalam Harian Metro hari ni , “Tanpa diketahuinya, saya pulang awal ke rumah dan sejurus tiba saya nampak ada lelaki lain yang tidak berbaju bersama suami di dalam bilik tidur kami. “Apabila saya masuk ke rumah secara mengejut, muka suami pucat dan menggelabah, namun masih cuba berselindung dengan memberi alasan lelaki itu rakannya yang datang ke rumah untuk berehat,” katanya.

Selepas kejadian itu, perasaan Liza semakin kuat mengesyaki ada sesuatu yang tidak kena terutama apabila membaca SMS berunsur lucah di dalam telefon bimbit milik suami dan perbualan di laman sosial facebook suaminya juga ada banyak perkataan lucah.

“Saya juga menemui e-mel berunsur lucah selain gambar bogel lelaki dan perempuan. Lebih mengejutkan, semua gambar dan e-mel lucah yang diterima suami datangnya daripada lelaki.

“Saya sungguh sedih, lebih-lebih lagi bila terbaca perbualan kotor suami saya dengan pasangan gaynya,” katanya.

Hurm… entahlah… nak kata apa dah … Bagi la hadis atau petikan dari Al-Quran , selagi dok bertuhankan nafsu songsang tu selagi tu la macam tu ..

Semoga Allah beri hidayah pada golongan ini … Amin..

Jom Tidur | Tidur laaa

 

image

Bila sampai masa untuk tidur , maka tidurlah … Mereka sanggup mengadaikan nyawa untuk dapatkan rehat sebentar tetapi kita ?? Hehehe..

Badan sihat , otak pon cerdas kan  ? Badan yang sihat bermula dari rehat yang cukup … Jadi , apa tunggu lagi ? Jom la tidur …

Jom Blog | Putus asa sebab blog tiada pembaca

 

image

“ Ahhh … tensen !! Takda sapa' nak baca blog aku !! Penat je tulis macam macam .. Tapi  ???  “

 

Tensen ??? Kenapa nak tensen ??? Kembali ke niat kita berblog .. Apakah kerana kita minat ? Atau sebenarnya nak mendapatkan pendapatan melalui blog ?

 

Tak salah pon kalau nak menambahkan pendapatan tapi yang salah ialah cara kita pasarkan blog kita .. Sekarang ni ada pelbagai strategi dan yang penting ialah modal untuk  memasarkannya.

 

Jika nak cepat , iklankannya .. Jika tiada modal , maka perlahan-lahan kayuh .. Segalanya memakan masa bukan ? Mana ada orang terus kaya bila buat bisnis ??

 

Tetapi jika suka suka , pedulik apa la kan ada ke takde orang nak baca ! Jadi , kenapa nak putus asa ? Bukankah itu satu cabaran yang menarik ?? Gunakan segala ilmu yang dibelajar di sekolah mahupun dengan pengalaman kehidupan kita ..

Blog adalah satu produk korang .. Bagaimana nak bagi orang yang tak dikenali singgah ke blog kita ? Menarik bukan .. Satu cabaran.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI