Hampeh betul wife aku !!

8:00 PTG
  Sedang aku asyik melayan laptop tanpa pandang pergerakkan wife yang baru lepas mandi , tiba-tiba aku terdengar dia bersuara dalam logh...

Gara- gara sup

1:15 PTG
Haih..kan dah sakit kepalaa .. mesti tekanan darah naik .. Yelah , masin sebenarnya sup ni .. Ni aku kena amik half day.. nak g klinik ....

Suami saya gay

8:48 PG
  Jangan tak tau ! Memang ada lelaki gay walaupun dah berkawin. Tu semua nak coverline jer .. Bukan nak tabur fitnah tapi inilah hakikat m...

Jom Tidur | Tidur laaa

2:03 PG
  Bila sampai masa untuk tidur , maka tidurlah … Mereka sanggup mengadaikan nyawa untuk dapatkan rehat sebentar tetapi kita ?? Hehehe.. ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.