Tips BE NUFFNANG

8:57 PTG
Hehe .. Kalu aku jadi korang yg guna Nuffnang ni kan , aku akan post entri pada waktu iklan BE tu keluar .. dan pastikan entri ada backlink ...

Kering ideakah aku ?

8:30 PTG
  Iskh.. aku kalau kering idea , aku takkan update .. aku akan biar blog aku tu dari entah apa apa yang akan aku update .. Mungkin itu pen...

Merayau kat Terengganu

3:09 PTG
Nampaknya kena bermalam kat KT ni la memandangkan dh lewat petang .. Hurm .. nak makan kat mana eh mlm ni ? Hotel pon tak tau mana lagi ...

Zakar Awal Ashaari eh ?

8:00 PG
  Hahahahahhaha …. hahahahhahaha … hahahahhaha…   Bengong la orang yang cari menda neh !! Ada ke nak cari bab zakar ?? Adoi.. ni mes...

SOROK BAU BUDU

1:00 PG
  SOROK BAU BUDU , satu drama yang berjaya membuatkan aku tersenyum .. Cuma tang ending tu ada kekurangan.. ke ada sambungan pasni  ? Ap...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009