Saja nak bakar mereka !

9:47 PTG
Kita bakooo .. kita bakooo.. Hehe .. Baju ni dah 6 tahun usianya .. Skang ni aku tak layan pon EPL .. Ni pon pakai sbb nak keluar makan jer ...

Bosan !

9:04 PTG
Menang , dilambung lambung sedangkan perjuangan belum selesai .. Kalah atau seri , kritik bagai nk rak ! Yer, satu pujian satu dorongan ...

Jom menyihatkan badan ..

5:27 PTG
Setelah berbulan , maka aku nak kembali menyihatkan badan .. Bersenam ni awet muda woooo.. hehe .. sambil tengok awek muda .. kan ? Hahaha....

Hobi baru aku

3:39 PTG
Memandangkan tahun dpn aku jadi mr.mama , maka kena blajar blajar ilmu penjagaan baby ni ... Hehe.. mesti best sbb akan aku update dlm b...

Saja kasi terliur !

1:14 PTG
Chedaaappppp nyer .. Kalu nk mkn kat RASA , Alamanda , sila perhatikan sudu garfu .. hehe ... Byk yg tak dicuci dgn bersih .. okeh ? Jem...

Samseng jalanan eh !

11:15 PG
Dlm perjalanan ke Damansara tadi , ada sebuah van berlagak ala ala samseng ! Bermula gini ... Kat highway ke Midvalley .. aku dari lane ...

Samseng jalanan eh !

11:12 PG
Dlm perjalanan ke Damansara tadi , ada sebuah van berlagak ala ala samseng ! Bermula gini ... Kat highway ke Midvalley .. aku dari lane ...
9:37 PG
Published with Blogger-droid v1.7.4

Masalah betul aku ni !!

9:37 PG
Kalau letak 10 batang berus gigi depan aku skg ni , pasti aku tk ingt mana satu aku punya walaupun aki dah guna berbulan ! Published with Bl...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.