Rambutan anak sekolah

9:16 PTG
Pelik ? Aku pun .. Jumpa kat pasar malam Putrajaya tadi .. Agaknya , size rambutan tu kecik je kot atau yg jumpa buah ni budak sekolah ? ...

Gian seluar dalam wanita

3:36 PTG
  Astaghfirullah al’azim .. Ni mesti kes tak tahan dah ni ! Adeh… Patut la setiap hari ada je carian sesat kat blog aku ni .. Aku inga...

Khutbah Jumaat hari ini

1:25 PTG
Intipati khutbah jumaat hari ni ..masalah sosial masakini , dadah ! Apahal laaa diorg leh layan dadah ni ?? Byk faktor .. segalanya ber...

Jom layan beg !

12:15 PTG
  Memula layan contest !   Pastu ada sale !! Sale menda ??? Ni haaa… Semuanya di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

Anak Chef Wan menipu ?

10:11 PG
  Terkejut gak aku isu Chef Wan ni bila terbaca kat salah satu blog kawan kawan.. Ingatkan kes apa .. Bila baca , rupanya pasal anaknya , ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009