Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 November 2011

Jom Kagum | Ruang letak kereta masa depan

 

image

Menarik ? Hehe…Sedang dalam pembinaan neh .. Hehehe.. Malangnya bukan di Malaysia .. huhu ..

Ehem.. ada blogger minat nak join Treasure Hunt nnti tk ?

Baru je borak dengan sorang pegawai yg bertugas MATIC .. Dia kata Matic akan anjurkan satu festival pada Disember ini ..

Antara aktiviti selain treasure hunt ,permainan rakyat , sukan utk kanak kanak , gerai makanan mengikut negeri dan bagi yg ada band muzik , ada battle of the bands .. amacam ?

Yang nak joim treasure hunt , team dengan aku .. leh booking tempat dengan aku.. haha.. Confirm kalah !!

Okeh ?
Published with Blogger-droid v1.7.4

BEN ASHAARI dan Rakan Blogger

 

notink special about me.. just a simple girl.. smile..

http://missafira3313.blogspot.com/

 

My real name Mohammad Amirul. Known as Mirul among his friends. Berasal dari Terengganu 'ganu' kini menetap bersama keluarga di Kuantan, Pahang. Menimba ilmu di SMAI. Buat yg mengenali Assalamualaikum WBT.

http://zmade.blogspot.com/

 

hye!to all bloggers,this is my second blog. Insyaallah,i will perform to be the best blogger like you all. thanks for following my blog i;m appreciate that.thanks again :)

http://yunlovehan.blogspot.com/

 

nur anisha omar..panggil den anis lah...selamat datang..rajin2 lah follow ye

http://teacheranismembebel.blogspot.com/

 

Assalamualaikum! Tujuan aku mencipta blog ini adalah bertujuan untuk berkongsi pengalaman aku. Ok! first, aku nak memperkenal kan diri aku dulu. Nama aku MOHAMMAD KHAIRUL AZMI BIN GHAZALI, Umor aku sebaya remaja sekarang, aku tinggal di TERENGGANU. Aku bersekolah di SMKPB (korang fikir-2 sendiri lah sekolah ape tu) . Aku ni tak suka orang jahat (memang semua orang tak suka). Aku tak da awek ok! coz aku ni dok nsem! kalau korang dok faham npe hok aku kbo, aku mintox maaf. coz aku owg ganu, mmg bahase ganu nim pelik ckit. HAHA! okeyh aku rasa dah cukup perkenalan diriku ini.

http://keyrol-semplice.blogspot.com/

Janji ada semangat !!

Tak mampu nak beli jersey .. maka pakai je la baju ni .. janji ada belang rimau malaya .. yg kuda tu , best friend si rimau tu ...

Kira halal je la ekk.. Yang penting semangat !!
Published with Blogger-droid v1.7.4

UCSI Music Night

 

Minat muzik  jazz? Kalau minat , pastikan tidak melepaskan peluang yang jarang-jarang sekali ada di negara kita ni ..

image

UCSI Comtemporary Music Festival 2011 yang bakal diadakan pada 26-27hb November ini  ..

Siap ada bengkel okeh ! Klik SINI untuk mendapatkan infomasi dengan lebih lanjut.

Jom layan persembahan mereka terlebih dahulu ..

Gonzalo Rubalcaba on YouTube:

Greg Lyons on YouTube:

Roger Wang on YouTube:

Lewis Pragasam on YouTube:

WVC Trio on YouTube:

Amacam ? Menarik ? Kalau rasa rasa minat , jgn buang masa dah ! Dapatkan maklumat lanjut di SINI ..

Kalau tengok dari luar , pasti ‘WOW ‘ !

 

image

Setelah 24 jam di Corus Paradise , Port Dickson .. Best tak lepak sini ? Aiyoooookk…. Hancussss …. Serius ! Aku tak g makan lunch tadi sbb penuh dengan lalat … Selain dari tu , makanan pon  tidak banyak pilihan .. Adeh..

Breakfast tadi , wife yang turun makan.. Pon tak lalu sbb lalat .. Hurm .. Musim haji lepas dah ! Adeh ..

Masa mula aku nak datang sini , member aku kata hotel ni best .. Rupa-rupanya ???

Aku sangat kecewa sekarang ini !

 

image

 

Sangat kecewa .. Entahlah … Rasa satu pembaziran saja .. Haih .. Nak cerita lebih , tak boleh… Tanganku ‘digari’ ..

Tak sanggup aku aih !

 

 

image

imaged

image

image

image

Peliknya , kenapa ada yang sanggup bawak anak ke tempat tempat begini ? Kalau ya pon semangat punya hal , tak perlulah sampai boleh mengadaikan nyawa mereka yang tersayang ..

Iskh.. bolasepak sepatutnya menjadi satu aktiviti yang memberi faedah tapi kalau gini , hurm… Kat Malaysia pon ada gak .. Ada yang bawak anak kecil untuk menonton bola… Tak sepatutnya berlaku !

 

Foto : Yahoo

Malaysia menang bola takde cuti ke ?

 

image

Hahahaha… tu dia mentaliti rakyat Malaysia .. Skit skit cuti.. Skit skit cuti .. Harga sebuah kemenangan .. Hahaha.. Bukan semua la , tapi sapa tak nak cuti kan ?

Bayangkan kalau bagi cuti , sukan lain terasa la kan ? Diorang menang emas , tak pulak umum cuti kan ? Haa.. Camana tu ??? Bagi aku , tak yah la cuti .. Cukuplah keseronokkan dapat emas .. Esok g kerja , cerita kat opis .. Seminggu panas punya cerita ..

Laman web milik Malaysia pasni pasti jadi sasaran … Adeh… Jangan la gitu sahabat sahabat di Indonesia .. Ini sekadar sukan saja .. Tak perlu nak bergaduh gaduh .. Cuba lagi lain kali ..

Dah dah . tak payah nak search PM  umum cuti ke tak .. Nak cuti kalu , berenti je keje .. Ari ari leh cuti.. kan ? Hahaha.. Tak pon , jadi je blogger full time.. Haa.. Cuti la sampai naik muntah tengok katil tuuu.. Hehehe..

Tidur laaa .. Esok keje !!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI