Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 11 Disember 2011

Aku ingat aku je pelik ..

Artis jatuh cinta , cerita dlm media .Artis terkentut pon nak cerita .. Artis takut jarum pon nak kecoh .. haih .. pelik tu laaa...

Lagi pelik , ada orang nak baca gak tu !!! Aku pelik ke ??
Published with Blogger-droid v1.7.4

Loh , romantik ke ?


Aku suka tgk mentari terbit mahupun terbenam .. Org kata spesis ni romantik .. Yoko ? Tak kisah la , romantik ke tidak.. Yg penting bukan perogol bersiri .... Kan kan ?
Published with Blogger-droid v1.7.4

Jom dating ngan I nak ?

 

“ Awak .. tgk wat pe tu ? “

 

“ Kita dok layan Facebook je ni.. Boring la awak .. “

 

“ Apa kata kita dating nak ? Hehe.. Amacam ? “

 

“ Waaahh .. bestnyaa.. Awak , awak .. Jom g tengok Ombak Rindu nak ? Diorang kata best gilerrrr…  Confirm menangis punya .. Jom laaa.. Jommm ..  Awak sayang kita kan kan ? “

 

“ Mmg pon nak bawak awak g tgk Ombak Rindu … "

 

Bila sampai KLCC …

 

“ Awak … kata nak tengok Ombak Rindu ?? “

 

“ Mmg pon .. Kat Masjid KLCC jap lagi ada ceramah agama .. Best tauu.. Confirm menangis punyaa… “

 

“ Ala wakkk .. Kita period laaa .. “

 

“ Tadi kata tak ??? “

 

“ Tiba-tiba je datang .. huhu .. “

Tak yah la cuba cuba ..

" Kau tknak mandi laut ke "?

Aku sedar kemampuan diri aku sekarang .Kalau tak reti berenang , ada baiknya , main tepian .. Jangan menyahut cabaran yg tau boleh mengundang kecelakaan pada diri sendiri dan menyusahkan org lain !

Sejak kecik lagi bapak aku dah ajar , kalau tak tau , belajar !! Jangan main belasah buat ..

Dan sampai sekarang , aku masig pegang nasihat dia tu.. Tetapi jgn jadikan itu sbg kelemahan diri kita .. Perbaiki dgn BELAJAR !
Published with Blogger-droid v1.7.4

Memang tak dapat dinafikan , mereka TERBAIK !

 

image

KAMI TERBAIK... Pemain FC Barcelona puas ketika meraikan kejayaan menewaskan Real Madrid pada pertemuan 'El Clasico' di Stadium Santiago Bernabeu, Madrid, Spain, awal pagi tadi. Keputusan Madrid 1, Barcelona 3. - Foto AP

 

Lama dah tak follow bolasepak dunia sejak Zidane , Ronaldo bersara .. Ngan aku aku sekali bersara ..  Aku peminat kelab Real Madrid .. Sejak diorang pergi , aku rasa bolasepak hilang sinar walaupun ramai muka baru ..

Dan , sememangnya sekarang Barcelona adalah pasukan terbaik dunia .. Bukan calang calang pasukan boleh mengalahkan mereka .. Hurm..

Malaysia mampu capai taraf gitu kalau mampu buang sikap ‘berasalan’ setiap kali kalah !

Tak takut ke wahai anak dara ?

 

image

 

Setiap hari ada saja keyword berkaitan seks remaja atau ada saja pengguna mencari tips bagaimana nak ajak anak dara ni melakukan seks ..

Hurm .. Aku tak nak kata lebih lebih je la .. Sekadar berhati-hati je kepada rakan rakan pembaca di blog aku ni .. Jangan sangka belajar setinggi gunung , khatam Al-Quran berpuluh kali , maka dah cukup kuat untuk menepis dugaan semua tu ?

Tips paling utama ialah .. Jauhi dari maksiat .. Bermakna JANGAN MULAKAN … Kalau tak ? Hurm… Sendiri fikir ..

Ops.. Aku tau , bukan semua gitu .. Tapi yang jumlahnya besar kan ? Sama sama kita selamatkan rakan rakan kita …  Kalau bukan kita , sapa lagi kan ? Nak tunggu mereka ‘ buncit ‘ akibat buatan orang ?

Ok.. Aku bagi satu  Tips camana nak ajak awek seks ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI