Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 12 Disember 2011

Orang kita .. Orang kita .. Orang kita ..

 

 

image

 

Aku suka Obama .. Dan dan kata aku sokong yahudi .. Aku suka Najib .. Dan dan kata aku orang UMNO .. Aku suka Nik Aziz ,masa tu gak kata aku pembangkang .. Aku tak suka sapa sapa ! Dan dan kata aku gay !

Tu aku letak gambar dacing mesti ingat aku BN ! hAHAHAHA … Macam macam .. Simpan je pendirian kita tu .. Tak perlu nak tarik orang ikut sama ..

Cerita boleh .. Percaya ? Terpulang pada pertimbangan masing masing .. Kan kan ?

Apa yg best sangat gi gym ni ??

Selain mencuci mata melihat awek dan menambahkan dosa sbb cuci mata tuu , g gym sebenar bagus utk beriadah dan berpeluang memperoleh teman teman baru yg punya hobi yg sama .. Tang tu dpt pahala kan ?

Selain dr tu dpt memberi ketenangan kepala otak yg sarat dengan masalah pejabat 'sebentar tadi' .. Segala tekanan dilepaskan disitu .. Baru best kan ? Jangan dilepaskan kat anak atau isteri ..

Mengeluarkan peluh melalui senaman dpt menyihatkan jantung dan juga paru paru ..

Tapi yg tak bagusnya , ada yg hisap rokok atau pekena makanan yg tak berkhasiat selepas bersenam ! Tu dah salah la kan ?

Segalanya bergantung pada niat ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Apa yang best kat Syoknyerblogging ni?

 

Jom Sertai Syoknyerblogging.com

Forum ini memang khas untuk blogger. Banyak blogger2 bertandang disini. Rugi kalau korang xsertai.

Apa yang menarik sangat forum ni?

1) Ada shoutbox untuk anda berbual dengan blogger2 lain

image

2) boleh update status macam facebook

image

3) Ade chatbar untuk anda chat dengan rakan2.

image

Lagi best? boleh promote blog la apa lagi. hehe. rujuk SINI

Sebarang masalah boleh hubungi admin@syoknyerblogging.com

Wow !! Tahniah Rasa Alamanda Putrajaya !!!

Perghhh.. baru aku perasaan .. hehe .. Dulu penuh ngan lalat ( dh buat entri ) , skang tiada lagi !!! Apakah rahsianya ???

Tahniah ! Tahniah !! Sekali lagi , tahniaahh !!

Bersih pon bersih dah ... Weeee..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Lain kali , ' Listen to your heart !!!'

Aku dah pegang dah troli masa parking kereta tadi tp memandangkan malas nak menolak , aku biar je .. Plan nak amik je depan Carrefour tu ..

Tapi bila sampai ??? Satu pon tkde !! Tak pasal pasal kena tunggu .. Grrr ...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Apa apa , belasah dulu .. Cerita kemudian ..

image

Andai kata .. Datang seorang budak perempuan bawah umur lalu menyapa seorang lelaki yang agak berusia.. Lalu berbual seketika .. Tiba-tiba budak perempuan tu menjerit ,

" Tolong tolong , dia nak rogol saya !! " ..

Rasanya apa akan jadi pada lelaki tersebut ? Padahal budak perempuan tu , cakap kat dia ,

" Berikan duit awak atau saya menjerit ! " ..

Hukuman manusia cepat dijatuhkan tanpa bicara terlebih dahulu.. Bila dah jatuh , baru nak dibicarakan dan akhirnya ???

“ Maafkan kami .. “

Itupun jika lelaki tu masih bernyawa.. kan kan ?

Janda kena tipu RM4.5 juta dengan Awang Hitam

 

image

Awang hitam lagi ?? Dulu awang hitam import .. Pastu awang hitam import tak nak balik .. Hehehe.. Skang , awang hitam dok goda perempuan perempuan kesepian di negara ni .. Pergh.. Ramai betul rakyat Malaysia yang kesepian eh ? Ni kes terbaru , kena tipu dek awang hitam , RM4.5 juta .. Menarik bukan ? Menarik siuttt…

Seorang janda berusia 56 tahun hanya mampu menangis apabila menyedari dia menjadi mangsa kasanova 'Awang Hitam' yang memperdayakannya melalui cinta siber menyebabkan dia kehilangan wang simpanan berjumlah RM4.5 juta dalam sekelip mata.

Seorang lelaki dipercayai warga Afrika mengambil kesempatan memikat mangsa yang merupakan seorang akauntan melalui laman sosial Facebook dengan menyamar sebagai jejaka Inggeris setelah mengetahui wanita itu janda dan kesunyian. “

Bila baca abis berita tu , ternyata perempuan tu pon tak cukup akal ! Sapa nak bagi AS$5 juta  sebagai hadiah gitu gitu je ? Tapi untuk mendapatkan hadiah tu dia kena buat pembayaran bagi pelepasan keselamatan diplomatik untuk membolehkannya membawa pulang wang tersebut. Baca sendiri kat UTUSAN ..

Tak ke terang terang tu silap dia ?? Adoiii … Tamak ini perempuan !! Kot ya cinta punya pasal pon , jangan la sampai buta mata tu haaa.. Skang menangis la sorang sorang ..

Buat pengetahuan , ni bukan kes pertama berlaku dalam negara kita .. Banyak dah .. Tapi masih ada yang kena tipu ..Pelik kan ? Tak pelik .. Polis dah kata , jangan pandu laju .. Lagi dia kata , lagi ramai pandu laju .. Kan kan ?

Sama gak ngan kita … Allah suruh tutup aurat , lagi ramai buka aurat .. kan kan ?

MAVELLOUS I REVOLUSI ANTI PENUAAN

 

 

MAVELLOUS I REVOLUSI ANTI PENUAAN

MaVellous adalah produk makanan kesihatan Anti-Penuaan yang terbaru dan terhebat pada abad ini. Dihasilkan melalui teknologi Swiss Plant Stem Cell, yang sememangnya tiada produk lain di pasaran yang setanding dan seumpama MaVellous !
Secara umum, produk MaVellous ini terdapat dalam 2 variasi, iaitu:

1. MaVellous RejuvaMax
Diperbuat dari 5 ramuan utama, iaitu PhytoCellTec plant stem cells, Sakura extract, CM-Glucan, Glutathione dan Hydrolysed Marine Collagen.

Nak tahu lebih lanjut? Klik sini

clip_image002
clip_image004


2. MaVellous X
Produk sensasi terbaru, menggabungkan formula Anti-Penuaan yang menakjubkan dengan peningkatan bahan-bahan untuk KEINTIMAN yang paling berkuasa dari seluruh dunia.

Nak tahu lebih lanjut? Klik sini

clip_image006
clip_image008



clip_image010

Produk ini disediakan dalam bentuk sachet dan serbuk dibancuh dalam air sejuk mineral. Air panas tidak boleh digunakan untuk membancuh serbuk MaVellous, kerana khasiatnya akan hilang. Sejujurnya rasa MaVellous ini sangatlah MarVellous!!! Cubalah kebaikan MaVellous sekarang.

Kandungan Utama MaVellous:
1) Sakura Extract
2) Reduced L-Glutathione
3) CM-Glucan
4) PhytoCellTec Malus Domestica (Swiss Apple Stem Cells)
5) Rousselot Hydrolysed Fish Collagen
6) L-Carnitine & L-Arginine
7) Acai Berry, Pine Bark, Grape seed Extract
8) Fibersol-2
9) Palatinose
10) Mixed Berries

RUMUSAN Kebaikan MaVellous:
-Memulih dan mengaktifkan sel-sel tubuh
-Menghalang proses penuaan.
-Menghalang penghasilan kedutan & garis-garis halus.
-Mencantikkan dan memutihkan kulit.
-Meningkatkan tenaga seksual.
-Menyahtoksin.
-Menghalang pembentukan lemak.
-Menguatkan sistem imunisasi.

DATUK CHEF WAN PILIH MAVELLOUS...!!!
ANDA PULA BAGAIMANA...??!!

clip_image011

Datuk Chef Wan, Duta produk MaVellous keluaran Hazz Al-Tawhidi International (M) Sdn Bhd.

Hubungi agen/pengedar sah MaVellous:

016-3374060 / 017-2254060

Blogger: angelfireshops.blogspot.com

Facebook: www.facebook.com/angelfireshops

Kereta bernilai RM35 juta

 

image

image

image

image

image

ANLIKER bersama seorang teman dan kereta Mercedes McLaren SLR emas dan delimanya.

 

Kereta Mercedes ini yang dihiasi dengan emas dan dan batu delima boleh menjadi milik anda dengan harga RM35 juta.

Ia adalah hasil kerja pengubasuaian ahli perniagaan, Ueli Anliker yang menghabiskan lebih daripada RM17 juta untuk mengubah kereta berharga RM150,000 itu menjadi ‘Impian Emas Merah Anliker McLaren SLR 999.’ Mercedes McLaren SLR adalah kereta keluaran paling eksklusif syarikat pembuat kereta Jerman itu.

Majalah Top Gear menyifatkan pengubahsuaian yang dilakukan oleh Anliker sebagai: “Ia sesuatu yang boleh ‘membakar hingga mata anda berlubang dan menembusi hingga ke mimpi ngeri anda.” Dengan harga minimum RM35 juta itu, ia menjadi kereta paling mahal untuk dijual di pasaran terbuka.

Ahli perniagaan Switzerland itu menggaji 35 pekerja yang menghabiskan masa 30,000 jam untuk mengecat kereta itu dengan 25 lapisan cat merah yang dicampur dengan serbuk emas.

Setiap rim roda kereta berkenaan dilitupi emas 24 karat. Begitu juga dengan lampu besar dan pintu yang turut dihiasi dengan lebih 600 batu delima.

Hiasan emas di bahagian dalam mempunyai penunjuk yang disalut dengan batu permata, steering emas dan tombol gear yang dilitupi batu delima. – Hmetro

“ Baru jer lepas makan .. (Ini FB aku ) “

 

 

image

“ Apakehalnya budak ni sampai makan pe pon nak cerita dalam Facebook ? Siap letak gambar makan lagi ??? Adoii .. Dah takde menda lain ke nak post dalam tu ? “.

Haa.. aku pernah baca isu tu.. Haahha.. Ada yang meluat dengan pengguna pengguna FB yang post status tah hapa hapa tak .. Nak kuar dating pon nak bagitau .. Nak berak pon bagitau .. Ops.. Hehehe.. Sowieee ..

Ala.. ni menda kicik maaa.. Tak suka kalu , remove je la.. Tak payah la nak kecoh kecoh .. Selagi dia tak post yang mengarut seperti memaki hamun atau menghina orang atau agama , lantak p la..

Tapi kalau dia dah mula mengarut , tu baru la kita ‘ seraaaaaaanggggggg ’ !!!!! Hehehe ..

Serius , biar je la.. Kan situ je mereka boleh meluahkan perasaan mereka .. Kat dunia realiti , cakap gitu .. kena maki dah kan ? Hehehe.. Maklumlah , ramai ‘sakit’ sekarang ni …

Bagi yang inginkan ‘saham’ akhirat , maka postlah yang baik baik … Yang memberi manfaat buat rakan-rakan yang ada dalam FB kita tu .. kan kan ?

 

Tudung Syria Corak : Year End Sale : RM27 only!!! (inner + outer)

SC293SC294

Hanya di http://www.asteriskboutique.com/

Barisan Nasional bermasalah dalam PRU13 nanti ?

 

image

Ini peti undi yang diletakkan di dalam blog aku . Pembaca hanya boleh undi sekali saja .. Tiada pengundi hantu.

 

Hurm… Ada yang tanya aku , aku ni penyokong pembangkang ke .. Ok , aku amik kata-kata Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin ,

Rakyat yang mengundi parti lain, bukan semestinya bencikan UMNO, tapi mungkin merasakan harapan mereka berada di pihak yang lain. Rakyat yang membenci UMNO pula bukan semestinya menyokong parti lain, tetapi mungkin kerana merasakan UMNO telah menghancurkan harapan mereka. Rakyat yang menghargai jasa UMNO yang lalu bukan semestinya akan mengundi UMNO pada masa ini kerana mungkin ‘harapan’ itu sudah berubah dalam persekitaran yang baru.

Kemudian ada yang minta pandangan aku , kenapa mereka yg bekerja dengan kerajaan , dalam diam menentang kerajaan ? Jawapannya , mudah saja ..

‘ Kawan aku yang pernah kerja di restoran makanan segera bejenama XX ini , tidak makanan makanan yang disediakan di situ.. Sebab mereka tau segalanya.. Dari A-Z ..’

Mudah bukan ? Aku bukan anti mana mana parti .. Aku akan tetap pilih ISLAM ..

Neelofa skandal ngan Nazmi Harimau Muda ?

 

image

Hahahaha … Hahahaha.. Dah abis isu ke ? Adoi… Macam macam la Malaysia ni .. pantang ada yang meletop , terus ada isu panas walaupun tak wujud pon isu tu .. Haih ..

Camana la sukan negara nak maju .. Naik skit je , dah ada ‘kes’ ..  Dan dah !! G main bola tuuuu …. Cita cita nak main sampai World Cup kan ? Perempuan leh cari kemudian .. Suh je mak carikan !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI