Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 18 Disember 2011

Sori.. aku bukan gay tapi aku suka adik blogger ni ! Kreatif !

 

Hahaha .. serius ! Aku suka ! Adik blogger kita ni baru je abis SPM .. Hurm.. pelik  gak eh ? Ramai pulak pelajar sekolah singgah kat blog aku ni .. Ni mesti penangan dari Lyssa Faizureen neh ! Hahahaha.. Jiran sepagar aku belah utara ! Belah selatan , Mat Gebu .. Belah Wilayah Tengah , si Angah dan Putera Remaja.. Byk jiran aku nih..

OK ok.. sambung .. Mesti korang tertanya , sapa laaa blogger yang aku nak perkenalkan lak malam ni eh ? Hahaha .. Serius , kalau tengok video dia , mesti tersenyum punya malam ni !

image

Kenal dia ? Hahaha .. Tak kenal , maka g la lawat sendiri ! Hahaha .. Suka ! Kreatif .. Nanti dah berjaya , jgn besar kepala lak yer .. Gunakan kreativiti tu untuk majukan diri .. Bukan dengan menjatuhkan orang lain untuk berjaya , tau !

Semoga berjaya Hakimy ..  Jom ziarah blognya ..

http://pengawasbaik.blogspot.com/

Jangan lupa ..

 

image

Seronok kan ? Rasa best giler .. Muda .. Cergas .. Cantik mahupun kacak .. Segalanya seperti dunia ni kita punya .. Mulut kata , Alhamdulillah .. tapi hati ?

Tapi janganlah kita lupa dan lalai .. Tak sampai 1 saat , DIA boleh tarik balik ! DIA baru menduga keimanan kita ..

image

Kelam-kabut terus hidup kita ..

Paling ringkas contoh aku bagi … Bayangkan sebutir jerawat batu naik kat muka kita .. Terus kita ilang keyakinan diri , malu nak keluar rumah .. Atau paling tidak pon , mengeluh atau marah !

Pandai blogger muda ni berkarya … Suka !

 

image

Jap .. Terpaku gak aku tengok entri dia .. Dia tulis sendiri ke ? Macam novel pon ada .. Takkan dia sanggup taip balik semua tu ? Tapi kalau dia yang punya , pergh !! Mantop ! Serius , boleh jadi novelis !

Masih baru lagi dalam dunia blog .. Tapi mungkin dah lama menulis kan ? Harapnya dia akan pergi jauh satu hari nanti .. Kalau berjaya nanti , jangan lupa kita kita ni yer .. Geng bas sekolah gitu !

Gud luck !

 http://semuanyapendek.blogspot.com/

Uqueen pilihan Melati

 

image

Testimoni Terkini U-Queen : Melati Sebelum ni berat badn melati bertambah selepas beranak ank pertamanya, smpai nk pakai apa pun x muat, dan suka bnyak angin kerana tidak mengurut n bertunku tp alhmdulillah berat badan dia dh berkurang ckit dan muka dia dh kembali berseri seperti dulu. Tq U-Queen!

 

image

Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!

membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam, detail klik sini

Harga semenanjung rm89.90 + pos rm5.10
Sabah Sarawak rm94 + pos rm6
0179621397 nazrin

Aku suka la blog dia ni ..

 

Penat .. Balik dari gym , kemas rumah .. Mandi dan baru dapat rileks ..  G gym , mmg puas giler .. Berlari sekuat hati.. lepaskan geram dan tension kat situ .. Bila kat rumah , cool jer .. Maklumlah , yang bagi tekanan kat kita ni ramai .. Tak kira la kat dunia nyata mahupun dunia maya .. Jadi , gym je la tempat melepaskannya.

Dalam dok rehat , baru leh g tengok blog blog rakan yang rajin singgah dan komen kat blog aku ni .. Mana yang sempat aku follow , aku follow ..

Dalam dok memfollow tu , terhenti kat blog rakan kita ni .. Haa.. Baru lagi tu ..Yang buat aku terharu , bloglistnya tu ! Waah.. Terasa cam .. Hurm.. Tak sangka lak .. Haaa ..

 

image

http://www.lady-milo.blogspot.com/

 

Baru ada satu entri ! Hehe .. Tapi entrinya , mmg santai .. Aku suka blog gini .. Layout pon rileks jer .. Boleh tahan la.. Bagi aku dia leh g jauh , kalau dia serius ! Harapnya dia serius la dalam menulis blog ni .. Jadikan minat ..Baru best !

G la tengok sendiri …

Wah .. berbaloi-baloi !!

Baru aku tau . Tu pon aku tahu dr member blogger , Mr.Frecky yg cerita kat aku .. Kalau tak ???

Apa cerita ni ??? Haaa, buat mereka yg nak g gym di Kementerian Belia dan Sukan ni , ada baiknya jadi member/ahli.. Tu pon kalau nak serius laa , mcm aku ..

Yuran pendaftaran : RM15
Bulanan : RM30
Kalau bukan ahli , sekali masuk : RM3 dan RM2 utk student.

Murahkan ?? Aku masuk byr hari hari .. Seminggu , 4 kali .. haaaa.. cmana tu ?

Bulan dpn , aku jadi ahli !! Muhahahah.. serius mau kasi mantap sebelum 40 ..

Tp tujuan utama adalah kesihatan la.. heh ..


Published with Blogger-droid v1.7.4

' Bila lelaki kena kencing !'

Haa.. kena tipu la maksud aku ..Kes internet la , apa lagi kan ?? Ni lelaki spesis hidung belang dok main FB utk cari anak dara yg cun lagi seksi ..

Perghh.. sanggup woo diorg masukkan duit ! Best part , artis pon ada gak kena kencing !!

Part lagi best ???

“Saya mengambil gambar kawan yang cantik dengan penampilan badan menarik, lalu saya masukkan ke dalam FB. Oleh kerana fizikal saya
gemuk, sudah tentu saya malu untuk
menampilkan diri sebenar.

“Pernah terjadi seorang kenalan mahu berjumpa dan kami mengadakan janji temu di kompleks
beli-belah. Saya menyatakan kesanggupan bertemu demi meyakinkan mereka.

“Namun saya tidak menyatakan diri yang sebenar. Kalau pakai baju biru, saya katakan warna merah untuk mengelirukan mangsa.

“Apabila melihat dia (mangsa) datang dengan menggambarkan warna dan jenis pakaian
dipakai, ketika itu saya segera bersembunyi.

“Kemudian saya hubungi lelaki itu dengan mengatakan tidak dapat datang kerana tiba-tiba
ada kecemasan atau sakit. Kebanyakan alasan diberi agak konkrit, menyebabkan mangsa
percaya apa saya katakan.

“Sebaik melakukan penipuan, saya berasa puas apabila melihat kesungguhan mangsa untuk
benar-benar bertemu. "

Baca sendiri kat Hmetro online.

Hahaha..baru padan muka !!

" Oleh kerana fizikal saya
gemuk, sudah tentu saya malu untuk
menampilkan diri sebenar. "

Published with Blogger-droid v1.7.4

Carian keyword google pelik dan popular

 

Pelik ke ? Yelah kot tapi tak la sangat .. Popular ? Mungkin sbb ada kaitan  .. Apakah kata kunci carian mereka tu eh ?? Jom tengok satu persatu ..

Umum

  1. nasib pekerja kontrak kerajaan sps 2011 – bye bye !
  2. bonus kakitangan kontrak – dah dapat kan semalam ? Hehe
  3. bila dah bosan dengan boyfriend – cari baru jer !
  4. abang sayang abang dimana – siniiii !!!
  5. saya suka blog awak – ya , saya tau !
  6. cara mendapatkan badan sasa – g gym jer !
  7. suka isteri orang – cari pasal ehhhh !
  8. panggilan manja semasa bercinta – papa n mama ! Geeeli !
  9. gaji peguam berapa – ni mesti ada orang nak ayat peguam !
  10. title dr.rozmey ditarik – ??? Tak tau pon ???

 

Yang ni aku , serius sangat sangat tertanya-tanya.. Wujud ke ???

  1. sex ramai ramai budak sekolah  - hurm … kerap sangat !
  2. cara ayat awek gersang – ada ke yang gersang neh ?
  3. bau seluar dalam wanita – selalu sangat .. Hari hari ada !!
  4. sex budak sekolah – haaaihhh… jaga jaga anak kita ..
  5. intai seluar dalam – boleh gitu ??

 

Hurm .. ada banyak lagi .. Bagi mereka yang tertanya camana aku tau semua ni , korang leh pasang Histats.com kat blog korang .. Hehe..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI