Header Blog Pilihan

2:00 PTG
    Sebenarnya bukan header je .. tapi entri dia pon menarik ! Rajin blogger kita ni membuat kajian tersendiri .. Bagus bagus ! Baca l...

Jualan murah seh !!

12:00 PTG
  Tudung Syria Corak yang baru. Hot Selling !!   Hanya RM27 sahaja (satu set inner dan outer). Hanya di http://www.asteriskboutique....

Forum untuk blogger ?

9:00 PG
  Pernah dengar Syoknyerblogging.com ?? Tak penah tengok ? Ok ok.. Tak pe… Klik SINI .. Segala cerita ada kat situ ! Enjoy !!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009