“ Kau pelik tak ? “

9:00 PTG
    “ Aku pelik betul tengok manusia ni.. Suka sangat laa main bola..  Pukul bola tu , pastu kejar ramai ramai..  Yang bagusnya , siap...

Benci bila kelam kabut !

6:20 PTG
Paling aku tak suka bila work out dlm keadaan kelam kabut ! Otak bersepah dok pk masalah ! Kesannya , tuuuu.. kan dah cederakan diri sendi...

Lagi isu gay ?

4:29 PTG
    “ Yaaa.. aku terima lamaran kau !! Mari kita pergi berkahwin sekarang juga !! “   “ Cilanatt !! Baik kau turunkan aku sebelum...

Bila main angguk jer ..

7:35 PG
Hakikat .. bila menikmati sesuatu tanpa ilmu , maka inilah kesannya.. Walaupun sekadar hiburan , tetap perlu tau apa kandungan mengenainya.....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009