Betul-betul terbaek !!

9:28 PTG
Pernah tgk menu yg diframekan kemudian bagi kat pelanggan utk membuat order makanan ? Tak pernah lagi kan ? Boleh jumpa kat Langkawi je we...

Kita kawin ok ?

2:49 PTG
  “ Awak .. tukar status awak kat Facebook tu eh.. Letak Married .. Baru la takde orang nak ngorat awak nanti ! Boleh eh ? Awak sayang k...

Fesyen Tudung 2012 ..

2:11 PTG
    2011 bakal meninggalkan kita dengan sejuta kenangan .. 2012 melambai kita dengan penuh harapan dan sinar baru .. Selamat menyambut...

Satu kapal rupanya ..

1:00 PG
  Hurm.. makan dah .. Harga ?  Hehe.. Pantai Chenang .. Well.. Hehe.. Little Phuket diorang kata ? Haha.. Belasah je la .. Janji masi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.