Betul-betul terbaek !!

9:28 PTG
Pernah tgk menu yg diframekan kemudian bagi kat pelanggan utk membuat order makanan ? Tak pernah lagi kan ? Boleh jumpa kat Langkawi je we...

Kita kawin ok ?

2:49 PTG
  “ Awak .. tukar status awak kat Facebook tu eh.. Letak Married .. Baru la takde orang nak ngorat awak nanti ! Boleh eh ? Awak sayang k...

Fesyen Tudung 2012 ..

2:11 PTG
    2011 bakal meninggalkan kita dengan sejuta kenangan .. 2012 melambai kita dengan penuh harapan dan sinar baru .. Selamat menyambut...

Satu kapal rupanya ..

1:00 PG
  Hurm.. makan dah .. Harga ?  Hehe.. Pantai Chenang .. Well.. Hehe.. Little Phuket diorang kata ? Haha.. Belasah je la .. Janji masi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI