Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Januari 2012

7 hari sahaja

 

7 days CNY

Assalamualaikum..

Promosi Terkini Januari 2012, dapatkan Tudung kegemaran anda dengan harga lebih murah dengan kualiti yang terbaik.Hanya 7 hari sahaja promosi ini berlangsung dan harga akan kembali kepada asal selepas 7 hari.Dapatkan segera selagi stok masih ada.

Sila Klik http://www.suehijab.com/  sekarang!

4 komen :

Ladysirna FA berkata... [Reply to comment]

Waduh, cam menarik je offer ni!(sambil fikir ada berapa ringgit dalam bank)hihi

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

penjualan tudung secara online ek,tapi tak boleh klik link tu

YaYaNsMuM berkata... [Reply to comment]

wah2..pomot tudung tu...nak shopping gaks, tp tgh berkira2 nie..hikhik

anis aniesa berkata... [Reply to comment]

saya pun tengah buat jualan online sekarang ni , untuk inner bawal dan brooch :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI