Amboi ! Mentang mentang la free guna FACEBOOK ni !

 

image

Patut la hari ni macam mengarut je FACEBOOK .. Rupa-rupanya ??? Bagi mereka yang tak menukarkan lagi profile mereka ke TIMELINE , nanti FB akan tolong tukarkan secara percuma .. hehehe .. Takde pilihan okeh ! Suka atau tidak ! Nak atau tidak ! Sila perhatikan ianya bertukar secara automatik .. hehe ..

Best ke guna TIMELINE ni ? Bagi aku yang tak biasa guna lagi ni , nampak cam pening skit la .. Tapi mungkin lama lama ok la kot ? Memula je la..

Apa nak buat kan ? Dah menda percuma .. kena ikut je la.. Tak suka ? Kasi tutup je la itu akaun .. kan kan ? Iskh… Nasib baik laa aku ada blog .. kalau tak de blog , lama dah aku delete akaun FB ni haaaa … Grrr …

Erk.. nak delete ? Er …

26 ulasan:

  1. Xbest Langsung Gna Timeline, Memang Menyesal Tukar..Serabut..Tp Kalau Semua Ditukar Secara Automatik, bagusla..hahaha

    BalasPadam
  2. lah, kena tukar jgk ker?
    benci betoi, ssh lah guna timeline ni

    BalasPadam
  3. Betul tu Ben.. Aku pun same je jgk pk sal benda ni.. Sape2 yang aktif FB, baik tukar awal2.. Blh la korg biasa2 kan diri dengan template baru tuh.. Klu korang tak tukar, last2 akan ditukarkan jugak.. Benda same.. Benda teknologi ni, mmg akan berubah dari masa ke semasa.. Peace no war..

    BalasPadam
  4. dya pun tak suka guna time line...memeningkan kepala je..

    BalasPadam
  5. yer la abg ben..kita sbg pengguna free dia kena ikut jer apa kehendak dia hihi timeline paling tak oke dalam sejarah fB.

    BalasPadam
  6. time kasih je la tolong tukar kan huhu

    BalasPadam
  7. Serabut kann -.-
    taknak la tuka . bia dia tuka sendiri

    BalasPadam
  8. mls nak tukar.... biar fb tu bertukar sendiri jer la... hehehehe

    BalasPadam
  9. haaa kena tukar gak ker....ummm tak suka timeline.

    BalasPadam
  10. betullah tu..nak buat macam mana benda free...terima ajalah

    BalasPadam
  11. memang pening klu pakai time line tu...

    BalasPadam
  12. Tak best la timeline tok..buat pening palak jerrr ,,, arghh .. marah nihh.. :D

    BalasPadam
  13. Wahh! Tak bestnya! Banyak betul nak tukar. Tuit malaysia lagi & sekarang?
    Hadoii~ T.T

    BalasPadam
  14. lol yeke bro.dorg akan tukar sendiri ke?hampeh tol.

    BalasPadam
  15. uh? ape yg xok nye? sy guna mcm biasa je... lagi chantik ade la..

    BalasPadam
  16. @Peri PiA
    dah org tolong tukar kan..bagus ler tu..walaupun hati tak rela..

    BalasPadam
  17. alahai~ timeline mcm senget je, kna ade cover photo kat atas dia,.mcm leceh jeee nak buat cover photo... huhuhuhu~~ ape2pun, bru je deactivate fb smlm.. hahahaaaaa :P

    BalasPadam
  18. kita pun tak suka timeline tapi redha je lah, biarlah ia tertukar secara free..

    BalasPadam
  19. Tak guna lg timeline ni . mcm bosan jer ,,
    tpi klau dah tertukat sndri ,trima jela kan . bkn on9 sngt pn fb ni . ;)

    BalasPadam
  20. hehehe..nak delete? Sanggup? mesti rasa sepi je dunia.. Tak percaya? Cuba dulu. :)

    BalasPadam
  21. fb sye belum tukar kpd timeline lagi..

    BalasPadam
  22. xsuka la timeline...:( yeke dia akan tukar wpon kite tak nak?

    BalasPadam
  23. tuh la..terpaksa la terima
    mas nya fb masih ok lagi.bior ler dia tukar secara auto.tak sanggup tangan ni gatai nak tukar sndiri.

    ada kawan yang de nak try guna,lepas tuh menyesal.then tak dapat tukar lik.cian..

    mungkin lama-lama akan biasa..

    harap2..

    BalasPadam
  24. nasib ada blog je yg pakai fb ni..kalau tak, mmg xpnh de akaun fb huhu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009