Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Januari 2012

Amboi ! Mentang mentang la free guna FACEBOOK ni !

 

image

Patut la hari ni macam mengarut je FACEBOOK .. Rupa-rupanya ??? Bagi mereka yang tak menukarkan lagi profile mereka ke TIMELINE , nanti FB akan tolong tukarkan secara percuma .. hehehe .. Takde pilihan okeh ! Suka atau tidak ! Nak atau tidak ! Sila perhatikan ianya bertukar secara automatik .. hehe ..

Best ke guna TIMELINE ni ? Bagi aku yang tak biasa guna lagi ni , nampak cam pening skit la .. Tapi mungkin lama lama ok la kot ? Memula je la..

Apa nak buat kan ? Dah menda percuma .. kena ikut je la.. Tak suka ? Kasi tutup je la itu akaun .. kan kan ? Iskh… Nasib baik laa aku ada blog .. kalau tak de blog , lama dah aku delete akaun FB ni haaaa … Grrr …

Erk.. nak delete ? Er …

26 komen :

SHAFIQ HASHIM berkata... [Reply to comment]

Xbest Langsung Gna Timeline, Memang Menyesal Tukar..Serabut..Tp Kalau Semua Ditukar Secara Automatik, bagusla..hahaha

MiMiEy :) berkata... [Reply to comment]

lah, kena tukar jgk ker?
benci betoi, ssh lah guna timeline ni

Mr. E'raz Fadli berkata... [Reply to comment]

Betul tu Ben.. Aku pun same je jgk pk sal benda ni.. Sape2 yang aktif FB, baik tukar awal2.. Blh la korg biasa2 kan diri dengan template baru tuh.. Klu korang tak tukar, last2 akan ditukarkan jugak.. Benda same.. Benda teknologi ni, mmg akan berubah dari masa ke semasa.. Peace no war..

dyabunga berkata... [Reply to comment]

dya pun tak suka guna time line...memeningkan kepala je..

misz_eyza berkata... [Reply to comment]

yer la abg ben..kita sbg pengguna free dia kena ikut jer apa kehendak dia hihi timeline paling tak oke dalam sejarah fB.

Peri PiA berkata... [Reply to comment]

time kasih je la tolong tukar kan huhu

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

Serabut kann -.-
taknak la tuka . bia dia tuka sendiri

Masz Sidek berkata... [Reply to comment]

mls nak tukar.... biar fb tu bertukar sendiri jer la... hehehehe

slumberdek berkata... [Reply to comment]

haaa kena tukar gak ker....ummm tak suka timeline.

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

betullah tu..nak buat macam mana benda free...terima ajalah

Masya berkata... [Reply to comment]

memang pening klu pakai time line tu...

RochelMayMei berkata... [Reply to comment]

Tak best la timeline tok..buat pening palak jerrr ,,, arghh .. marah nihh.. :D

Najwa Zahari berkata... [Reply to comment]

Wahh! Tak bestnya! Banyak betul nak tukar. Tuit malaysia lagi & sekarang?
Hadoii~ T.T

Cikpuan rara berkata... [Reply to comment]

lol yeke bro.dorg akan tukar sendiri ke?hampeh tol.

Kucing Nakal berkata... [Reply to comment]

uh? ape yg xok nye? sy guna mcm biasa je... lagi chantik ade la..

AR-Mujahid berkata... [Reply to comment]

@Peri PiA
dah org tolong tukar kan..bagus ler tu..walaupun hati tak rela..

T.Tania berkata... [Reply to comment]

alahai~ timeline mcm senget je, kna ade cover photo kat atas dia,.mcm leceh jeee nak buat cover photo... huhuhuhu~~ ape2pun, bru je deactivate fb smlm.. hahahaaaaa :P

Huda berkata... [Reply to comment]

kita pun tak suka timeline tapi redha je lah, biarlah ia tertukar secara free..

miezah berkata... [Reply to comment]

Tak guna lg timeline ni . mcm bosan jer ,,
tpi klau dah tertukat sndri ,trima jela kan . bkn on9 sngt pn fb ni . ;)

syuesyada berkata... [Reply to comment]

fb makin lama makin pelik.

nur berkata... [Reply to comment]

ikut trend je

ErnieFaizal Siti berkata... [Reply to comment]

hehehe..nak delete? Sanggup? mesti rasa sepi je dunia.. Tak percaya? Cuba dulu. :)

ainasuhana berkata... [Reply to comment]

fb sye belum tukar kpd timeline lagi..

Cik FaRiZaM berkata... [Reply to comment]

xsuka la timeline...:( yeke dia akan tukar wpon kite tak nak?

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

tuh la..terpaksa la terima
mas nya fb masih ok lagi.bior ler dia tukar secara auto.tak sanggup tangan ni gatai nak tukar sndiri.

ada kawan yang de nak try guna,lepas tuh menyesal.then tak dapat tukar lik.cian..

mungkin lama-lama akan biasa..

harap2..

Fariduddin El-Islam berkata... [Reply to comment]

nasib ada blog je yg pakai fb ni..kalau tak, mmg xpnh de akaun fb huhu...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI