Bagaimana 5 blog pilihan hari ini dipilih ?

 

Wow ! Awek cun cun je dia pilih ! Hahahah .. Kadang-kadang bila kita baca , kita rasa cam dia komen ni nak bergurau atau nak main kasar ??? Hahaha .. Tak kisah la.. Dia leh je komen apa pon yang dia rasa. Yang pasti , mereka yg lain baca tau apa maksudnya tu .. kan ?

Kalau korang tanya camana aku pilih blog blog pilihan ni , maka jawapan aku pastinya dari widget FOLLOWER aku ni .. Kalau komen yang best , aku terus jadikan blog pilihan .. Hanya dia saja !

image

Dari widget tu , aku amik yang terkini .. Kalau sekarang buat entri blog pilihan , maka aku bermuka dari 21973 .. Kalau malam kang , lain pulak angkanya kan ? Haa .. Kemudian , aku klik dan tengok ..

image

Kalau lengkap dan menarik , maka dia pilihan aku la… Dan jika menawan hati aku ( kata-kata dia cam best je kan ) , aku akan masuk ke blognya .. Kalau aku tertawan , maka aku jadikan blog dia saja blog pilihan .. Heheh..

Tu je la cara aku .. Lain orang lain caranya .. Jadi tak perlu nak pertikaikan .. Dan kenapa 5 ? Aku kasi peluang rakan lain blogwalking tanpa kelam-kabut .. Slow slow masuk ..  Dan aku pon masuk gak la..

OK la kan ? Dari takde langsung ? Dari yg pandai komen tapi apa pun tak buat kan ? Bukannya diorang bayar aku untuk up blog diorang .. Hehe.. Dan bukannya segmen pon haaa.. kan kan ? Maka , jgn la byk songeh !

25 ulasan:

  1. mcm best...bertuahlah siapa yg jd blog pilihan abg ben...happy BW

    BalasPadam
  2. blog pilihan ok...hehhe..jangan wanita pilihan bro..marah org kat umah nanti...

    BalasPadam
  3. Tak pilih pOn takpe yang penting dapat baca blog abg ben n join segmen2 yang ade udah ler.. hehehe

    BalasPadam
  4. wah...knp bukan sy yg jd follower terkini..hikhik..she's a lucky 1..

    BalasPadam
  5. blog faa bile lagi abg ben? huahua

    BalasPadam
  6. Biasala ben, manusia sentiasa berkata-kata :)

    BalasPadam
  7. msti seronok jd blog pilihan blogger top cm abg Ben ni ^^

    BalasPadam
  8. sejarah menyatakan bahawa blog misz-ella penah 2, 3 kali jadi pilihan en. ben. hihihi.

    BalasPadam
  9. untungleee jadi blog pilihan abg ben..kite mampu interframe kat dalam print screen widget followers je.. hahaha.. xD

    BalasPadam
  10. baru perasan..dah lama tak masuk blog abg ben ni..dah 20k da..pergh...hebat.

    BalasPadam
  11. sapa dapat jadik blogger pilihan memang gempak ah....kena la tempias blogger femes ni.

    BalasPadam
  12. sure aku x dapat nie.. xpa..bg adik2 LA..KBS x hari ni?

    BalasPadam
  13. wah abang ben...trimas :D blog mira biase2 je :D

    BalasPadam
  14. im waiting for my turn :) hehe

    BalasPadam
  15. terima kasih abg ben sbb jadikan blog syaz antara blog pilihan semalam. tenkiu very much!

    BalasPadam
  16. abg ben :)..tetiba rsa nk jd anak angkat abg ben..haha

    BalasPadam
  17. bestnya kalau dapat jadi blog pilihan abang ben..kekeke

    BalasPadam
  18. jangan biarkan kesongehan melanda anda.. hahaha

    BalasPadam
  19. erm shah memang xkan dipilih la sebab shah follow blog ny pun da lame..so untunglah kepada follower baru kn.. www.shahamri.com

    BalasPadam
  20. Bestnye! nk follow blik bley x, nk jdk follower yg terbaru . ehee xdela sy follower setia abg. ben! heheh

    BalasPadam
  21. acane nak jadi follower terkini ni haa . stop follow pastu follow balik . haha .

    BalasPadam
  22. Berangan gak blog Cik Mendezz jd blog angkat Incik Ben..
    Kehkehkeh! =P

    BalasPadam
  23. ahh ! lepas ni, blog den lha gamaknya yang akan terpilih kann. tak gitu ? XD

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009