Selasa, 24 Januari 2012

Blog-blog yang best dari blog BENASHAARI.COM

 

Wah .. bagus sangat keeee blog Benashaari.com tu ?? Nehh… jgn risau ar.. blog tu tak best pon … Tak caya eh ? Tanya la aku sendiri … Haaaa..

Ok ok .. tolak tepi yang tu .. skang ni aku nak tengok blog blog yang berani kata lagi bagus tu haaa.. Hehehe.. Apa yang diorang rasa bagus sangat dari blog Benashaari.com tu ???

Jom kita tengok satu satu .. Huh ..

 

 

Waaa… berani ehhh ?  Well … pengalaman mematangkan kita .. Cakap memang mudah kan  ? Sapa sapa pon berani tulis … Persoalannya , berani ke buat apa yang ditulis ?  ;P

Mungkin akan ada yang fikir aku akan berkecil hati .. Olololo … Nik Aziz yang ulama besar tu pon ramai tak suka dan benci , apatah lagi aku yang sehina insan ini kan , kan kan ?

Maka , inilah segmen yang simple untuk membuka mata kita ..   Orang kata , nasi asalnya dari beras dan beras datangnya dari padi .. Sama je kan ? Cuma yang membezakan adalah resepi masakan tu saja ..  Persoalannya , berapa ramai yg kreatif dan pandai memasak ? Aku tak dan aku berterus terang .. hehehe .. Tapi tak la sampai menidakkan keistimewaan orang lain kan ?

Fikir-fikirkan sblm menulis .. Salah tulis , jadi fitnah dan dosa hukumnya .. Tak kenal maka tak cinta ..

26 komen :

Nada Haris berkata... [Reply to comment]

baik ben :)

2EV1 berkata... [Reply to comment]

ulasan yang cukup menarik abg ben :)

karmilaillang berkata... [Reply to comment]

hebat entry bang ben....betul la "Orang kata , nasi asalnya dari beras dan beras datangnya dari padi .. Sama je kan ? Cuma yang membezakan adalah resepi masakan tu saja .. Persoalannya , berapa ramai yg kreatif dan pandai memasak"

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

eh ada jugak segmen ni? bila buat ni??????????????????? gggrrrrrrrr

Athira Husna berkata... [Reply to comment]

alamak! tira yang 1st la pulak.. malu la.. hehehe.. abg ben best! :)

:: Cik Nur :: berkata... [Reply to comment]

peserta no3..
masa buat entry tu, malu kot nak buka mata sambil menaip..hahaha

tapi gagahkan juga sbb sebelum ni mmg nk sgt join segmen anjuran bro..! tapi xbkesempatan...

dan hari ni, free..masa yg sesuai untuk join, tapi segmen mmg membunuh..!

hohohoh...

Mr. Sepet berkata... [Reply to comment]

terjah2 . . !!

dyla atsuya berkata... [Reply to comment]

wahhh,akhirnye dpt jugax jdi pserta segmen abg ben..hehe

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

iyeelahh ben... haha

AmirahSM berkata... [Reply to comment]

=)

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

menulis juga ibarat berkata-kata..sentiasa berhati2

Original CikTeddy berkata... [Reply to comment]

love ur advices..sempoi =)

Niena Sofea berkata... [Reply to comment]

tahniah bagi yang berani tu .. huhu ..

**nak tulis pk 15 kali .. hehe

yangbaik berkata... [Reply to comment]

alamak ... terlepas pulak segmen masuk troli tolak sendiri... keh keh keh
memang la tak best blog yangbaik neh...hrmmm

ridzuan sujari berkata... [Reply to comment]

buleh x join lagi agak2nyer?? hurm.. bukan ttup pulu 12 malam ni ke??

Mak Usu berkata... [Reply to comment]

Apepon blog abg ben yang tetap best dan santai..yang lain2 akan menjejaki langkah abg ben..

karmilaillang berkata... [Reply to comment]

masih boleh join ka......bnyk nakk buat perbandingan..

ridzuan sujari berkata... [Reply to comment]

meluahkan persaan tidak puas ati kepada abang ben..
hehehehe

http://ridzuangjanz.blogspot.com/2012/01/terlewat-lah-pulak.html

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

haha . cam ramai je takot ngan pakcik ben ! :D

YaYaNsMuM berkata... [Reply to comment]

Yayansmum hanya mampu tersenyum mcm nie~ (^_^) huhuhu...

fifitiez berkata... [Reply to comment]

masih rasa tak sedap ati lagi.kenapalah blog i ada dalam list?adakah itu bermakna i jahat? siyesly, maaf ya..

Muna berkata... [Reply to comment]

Ok Abg Ben.. terima kasih sudi follow blog Muna :)Jangan marah2 ya? :) 0-0 ye abg Ben?

mars enad^^ berkata... [Reply to comment]

nice bro... :)
write at our own risk rite?? he2

Why Farouk berkata... [Reply to comment]

wow.. bila abg ben buat list macam baru rasa semangat nak stalk blog org.. hehe.. eh jengah lah blog kte gak.. http://whyfarouk.blogspot.com/

Mr. Doctor berkata... [Reply to comment]

Aloo.. X bleh ka tmbh link ni.. dlm list.. terconfuse td.. ingat kol 12..

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

syuesyada berkata... [Reply to comment]

nak pegi tengok la blog2 yang lg hebat dr blog abg ben nie.

^^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI