Blog-blog yang best dari blog BENASHAARI.COM

 

Wah .. bagus sangat keeee blog Benashaari.com tu ?? Nehh… jgn risau ar.. blog tu tak best pon … Tak caya eh ? Tanya la aku sendiri … Haaaa..

Ok ok .. tolak tepi yang tu .. skang ni aku nak tengok blog blog yang berani kata lagi bagus tu haaa.. Hehehe.. Apa yang diorang rasa bagus sangat dari blog Benashaari.com tu ???

Jom kita tengok satu satu .. Huh ..

 

 

Waaa… berani ehhh ?  Well … pengalaman mematangkan kita .. Cakap memang mudah kan  ? Sapa sapa pon berani tulis … Persoalannya , berani ke buat apa yang ditulis ?  ;P

Mungkin akan ada yang fikir aku akan berkecil hati .. Olololo … Nik Aziz yang ulama besar tu pon ramai tak suka dan benci , apatah lagi aku yang sehina insan ini kan , kan kan ?

Maka , inilah segmen yang simple untuk membuka mata kita ..   Orang kata , nasi asalnya dari beras dan beras datangnya dari padi .. Sama je kan ? Cuma yang membezakan adalah resepi masakan tu saja ..  Persoalannya , berapa ramai yg kreatif dan pandai memasak ? Aku tak dan aku berterus terang .. hehehe .. Tapi tak la sampai menidakkan keistimewaan orang lain kan ?

Fikir-fikirkan sblm menulis .. Salah tulis , jadi fitnah dan dosa hukumnya .. Tak kenal maka tak cinta ..

26 ulasan:

  1. ulasan yang cukup menarik abg ben :)

    BalasPadam
  2. hebat entry bang ben....betul la "Orang kata , nasi asalnya dari beras dan beras datangnya dari padi .. Sama je kan ? Cuma yang membezakan adalah resepi masakan tu saja .. Persoalannya , berapa ramai yg kreatif dan pandai memasak"

    BalasPadam
  3. eh ada jugak segmen ni? bila buat ni??????????????????? gggrrrrrrrr

    BalasPadam
  4. alamak! tira yang 1st la pulak.. malu la.. hehehe.. abg ben best! :)

    BalasPadam
  5. peserta no3..
    masa buat entry tu, malu kot nak buka mata sambil menaip..hahaha

    tapi gagahkan juga sbb sebelum ni mmg nk sgt join segmen anjuran bro..! tapi xbkesempatan...

    dan hari ni, free..masa yg sesuai untuk join, tapi segmen mmg membunuh..!

    hohohoh...

    BalasPadam
  6. wahhh,akhirnye dpt jugax jdi pserta segmen abg ben..hehe

    BalasPadam
  7. menulis juga ibarat berkata-kata..sentiasa berhati2

    BalasPadam
  8. tahniah bagi yang berani tu .. huhu ..

    **nak tulis pk 15 kali .. hehe

    BalasPadam
  9. alamak ... terlepas pulak segmen masuk troli tolak sendiri... keh keh keh
    memang la tak best blog yangbaik neh...hrmmm

    BalasPadam
  10. buleh x join lagi agak2nyer?? hurm.. bukan ttup pulu 12 malam ni ke??

    BalasPadam
  11. Apepon blog abg ben yang tetap best dan santai..yang lain2 akan menjejaki langkah abg ben..

    BalasPadam
  12. masih boleh join ka......bnyk nakk buat perbandingan..

    BalasPadam
  13. meluahkan persaan tidak puas ati kepada abang ben..
    hehehehe

    http://ridzuangjanz.blogspot.com/2012/01/terlewat-lah-pulak.html

    BalasPadam
  14. haha . cam ramai je takot ngan pakcik ben ! :D

    BalasPadam
  15. Yayansmum hanya mampu tersenyum mcm nie~ (^_^) huhuhu...

    BalasPadam
  16. masih rasa tak sedap ati lagi.kenapalah blog i ada dalam list?adakah itu bermakna i jahat? siyesly, maaf ya..

    BalasPadam
  17. Ok Abg Ben.. terima kasih sudi follow blog Muna :)Jangan marah2 ya? :) 0-0 ye abg Ben?

    BalasPadam
  18. nice bro... :)
    write at our own risk rite?? he2

    BalasPadam
  19. wow.. bila abg ben buat list macam baru rasa semangat nak stalk blog org.. hehe.. eh jengah lah blog kte gak.. http://whyfarouk.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. Aloo.. X bleh ka tmbh link ni.. dlm list.. terconfuse td.. ingat kol 12..

    http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  21. nak pegi tengok la blog2 yang lg hebat dr blog abg ben nie.

    ^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI