Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Januari 2012

Header Blog Pilihan

 

image

Comel kan ? Haa .. aku pun nak tukar gak ni .. Cuma lom jumpa gambar n idea yang menarik untuk buat.. Asik bz update jer .. huhu ..

OK .. jom g tengok blog kawan kita ni .. http://www.muniiera.com/

11 komen :

miszfyeza berkata... [Reply to comment]

lawanyee . jeles kite :D

Aqi berkata... [Reply to comment]

hohooho memang sangat cantik



na tengok gambar kek dlm balang kaca yg cntik & kreatif? jom singgah blog saya :

sonatadecember.blogspot.com

AmirahSM berkata... [Reply to comment]

hahhaha..

cikghah berkata... [Reply to comment]

cari idea cepat :)

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Terfikir jugak nak tukar header.ben tukar nanti, akak pun tukar.

encik realiti berkata... [Reply to comment]

saya mengaku kalau lawan header paling buruk,blog saya la yg menang..mmg buruk..xder menarik langsung :(

roza berkata... [Reply to comment]

canteq...

Eyka Arman [SCC] berkata... [Reply to comment]

Cantik! Pinky gitu. Pernah rasa terpilih dahulu kala. Congrats.

#tq BA :)

Alieza Dayasari berkata... [Reply to comment]

smart sih.... bila lah den nk pandai uat mcm tu...

FAIZ FAKHIRIN berkata... [Reply to comment]

yg ni ok lagi..ad satu blog tu, perghhh terbaik coding dia buat...mmg terpegun aku ngn bdk pompuan ni...tapi aku lupa links dia...huhuhu

Gadis mutiara_Solehah berkata... [Reply to comment]

Simple but nice header.. Saya punya header simple aja tapi saya tetap suka^^

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI