Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 5 Januari 2012

Mulia sungguh hatinya ..

Kat Mid Valley .. Setengah jam cari parking .. Takde yg available langsung ! Kalau ada , rezeki kereta dpn atau blkg aku .. Haih..


Last last , aku berenti kereta .. Suh wife n adik ipar aku jer g masuk dlm shopping mall .. Dan aku , nganga dlm kereta.. Tunggu kot kot ada kereta berhampiran nak keluar .. 


Hampir 20 minit aku dalam kereta , bosan menjelma..  Tiba-tiba ada kereta nak keluar .. Dan kereta dpn aku punya rezeki .. Tu dlm gambar tu.. Kecewa aku .. Tunggu lagi laaa..


Pemandu kereta tu keluar dr kereta dan buat isyarat kat aku ..


Perghh... Takkan tak nak kan ?? Dia tanya aku nak ke tak lot tu ? Wargkhh.. menjerit suka la dlm hati ..


Lepas parking , aku senyum dan angkat tangan kat dia .. Dan dia masih dlm kereta .. Tapi kalau ikut queue , aku yg dulu.. tapi rezeki dia la kan .. namun dia kasi kat aku.. hihi..


Bagus manusia gini.. Kalau korang ?


Published with Blogger-droid v2.0.2

17 komen :

yura berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah masih ader yang mcm 2 kan... tapi kalo sy la kan mst sy bg org y tggu lbh lme dr sy...huhuhu

Shahazrin berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. insya Allah, nak jadi macam orang tu... kalau free.. tolong update blog list.. aku x pakai domain lagi

Nalisa Syahira berkata... [Reply to comment]

kita buat baik pd org , org akan buat baik jga pd kita .

CikFi berkata... [Reply to comment]

kalo lah ramai pemandu mcm tu kan baguis...hehe

Faiz berkata... [Reply to comment]

bagus netul sidia...siap keluar kete lagi..

Lelaki Ini berkata... [Reply to comment]

gud2!

smilenajah93 berkata... [Reply to comment]

berebut2 nak parking kalau orang skrg nie , sampai gaduh pun ade kdg2 .. takut jee ~~

Lady Milo berkata... [Reply to comment]

baik betul hati dia..

kalau saya dah tak pegi dah midvalley pukul 11 pagi ke atas. mmg tak dapek parking le..jawabnye.

Mama Mirza berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. semoga kita juga boleh jadi sebaik dia.. :)

JR berkata... [Reply to comment]

Dalam dunia yg dipenuhi ramai manusia durjana ini, masih ada segelintir yg berhati emas...

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Misteri Gadis Berlari Telanjang Atas Jalan"

maszull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum en.ben...alhamdullilah itu lah rezeki namanya kn x payah susah2 pun kalau dah kita punyer tetapdpt...:)

Cik Oda Gelang berkata... [Reply to comment]

baiknyaaaaaaaaaa!

abg ben, sy baru je balik dr lunch kat mid vel..=_="

kalo jmpa tadi mau mintak abg ben sign kat dahi. muekekeke.

widiea azira berkata... [Reply to comment]

orang baik di balas baik nanti...

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

haha3....entah2 dia tu blogger yg kenal abg Ben???

logorithm berkata... [Reply to comment]

Agaknya dia lebih rela menunggu dalam kereta daripada bershopping ngan wife dia kot? Kang kena tolong pegang beg tangan wife dia. Hilang macho gitu. Hehe... :-p


Terbaru dari Logokoko:

[18ST (sendiri tanggung)] Nampak panties amoy berwarna shocking pink!

[U] Hari terakhir bekerja untuk tahun 2011

[10PG] Kain pelikat Tok Imam tersepit kat celah punggung

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

allhamdullilah,hope ramai orang jenis sikap macam tuh.dulu masa kat kuala kangsar,memang pack orang berebut nak parking beli juadah puasa,de seorang pak cik nak keluar nampak kete kita dok terkial2 cari parking,laju je panggil,suruh masuk.

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

bgusnya ada pemandu mcm tu...hmm, susah nak dapat kot. kt tmpt naz keje, lagi teruk. kita dah penat2 tunggu..dah siap signal...ada satu kereta waja ni..slalu sngt ambik parking org. selamba badak jer. yg nyakit ati..perempuan plak tu!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI