Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Januari 2012

Teringat zaman dolo-dolo ..

Hurm .. bila tgk budak-budak ni main bola , terimbas kembali 26 tahun yg lepas ..


Rindu zaman tu dan teman teman sepermainan ..  Bergaduh tu perkara biasa laa kan ? Yg buat bosan bila org tua cmpur tangan .. hehe.. mmg kena kutuk la anak dia sampai tuaa..


Budak budak zaman ni ? Hurm .. baru kena jentik , dah nak main saman saman ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 komen :

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

betul betul betul...budak sekarang memang tak boleh disentuh....tapi kalau anak perempuan remaja sekarang tak pe pulak disentuh2kan?..hehehe

kiz berkata... [Reply to comment]

tul tu.. zaman kanak2 memang best.. ehh..saman..saman jangan tak saman bro..haha

:: Cik Nur :: berkata... [Reply to comment]

a'ah la kan..rindu nak main lompat tikus..lompat getah...ingat tak ayat zero point?? hahah

~Shy~ berkata... [Reply to comment]

Budak-budak sekarang senang terpengaruh..duduk terceruk je kat umah tu..semangat berkawan pon makin berkurang....

YaYaNsMuM berkata... [Reply to comment]

Generation Z...biasalah.Even parents sendiri pun nak saman!ape la nak jadik ngan dunia skrg..huhuhu

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

beza kan ibu bapa sekarang n dulu.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI