Bapak ramai ibu mengandung !!

Skang aku kat Klinik Kesihatan Presint 3 , Putrajaya. Dan , aku terkedu melihat ramainya ibu ibu yg sedang mengandung di sini ..


Gulp ! Entah berapa lama laaa aku nak bertapa kat luar ni utk tgu segalanya selesai .. Silap silap aku boleh jadi yogurt woo ..


Nak duduk kat dlm , tak patut la kan .. Bagi pada yg lebih memerlukan .. Haaa.. Jadi , duduk je la aku kat luar ni sambil layan Resident Evil part 5 .. Haaa.. tipu je... Baru 3 .. hehe..


Klinik kerajaan ni , mmg letih la nunggu .. Klinik swasta pon g gak .. Dua klinik skali g .. Yg ni g sbb wife punya darah rendah .. Jadi , kena kerap buat pemeriksaan ..Kalau kali ni rendah gak , jawabnya .. tidur la dlm wad .. haaa.. tak leh tgk gigit telinga petang ni .. hahaha.. Tak layaan pon..


Tp kan , ada kebaikkan .. nanti nak tunggu wife bersalin pon makan masa .. haaa .. korang yg belum kawin tuuu .. Jangan ingat tang sweeeettt jeerr .. Tanggg sweeatt pon kena amik tau gak wooo.. Tak kira laki ke perempuan .. sama sama sweat .. auwww..


Published with Blogger-droid v2.0.4

16 ulasan:

  1. haha memang tahun ni musim dia...ramai giler orang tau! huhu...

    BalasPadam
  2. yer betul tu bro..
    nanti cuba lah jadi teman bersalin.. kalau ada rezeki - den dah 2 kali teman wife bersalin... sedih ada, takut pon ada.. dan tak ramai suami yang "BERANI" dan "SUDI"

    BalasPadam
  3. mesti bosan kat hospital.. nasib baik blogger, ada gak benda nak cerita kat blog.. betul tak..?

    BalasPadam
  4. gigit telinga?? hahahaha... macam-macam abg BEN ni.. kikiki..

    syieda pun pernah g sekali klinik kesihatan ni.. lame kene tunggu. mase tu disyaki demam denggi.. hukhuk.. semue tinggal kenangan di Putrajaya...

    BalasPadam
  5. saya plak darah tinggi huuuuu cam2 mak yong nie yer

    BalasPadam
  6. saya lawat/ teman org kat hospital berani la..sendiri terima rawatan..xmo..!!hohohio.

    .:: Uncle G…Sempoii..!! ::.

    BalasPadam
  7. my hubby sambut ke2 org anak masa i nak deliver dulu. Yg 1st time, mmg sejuk giler tangan dia ngalahkan i yang nak bersalin ni. Dan yg lps2 tu ok ler....bg semnagat kat i....

    BalasPadam
  8. semua klinik kerajaan memang penuh..jenuh menunggu..stress ibu2 mengandung tau..kjap soh ke sna..kjap soh ke sini..tak leh ke buat satu tempat..silap2..terberanak plak kat situ..akekeke..cite dari pengalaman sendiri gak ni..

    BalasPadam
  9. takpe tunggu lama sikit, berkorban demi isteri dan anak tercinta!

    BalasPadam
  10. ohh, ni klinik sebelah opis sy ;)

    mmg ramai giler...

    BalasPadam
  11. tgk gigit telinga kat hspital la bang ben haha

    BalasPadam
  12. bagi chinese kalau dapat anak thn naga nie akan bagi tuah pada mereka.skrg nie pun ramai ofismate chinese yg dh kawen blumba2 nk anak thn nie.hehehe - btuah la abg ben!

    BalasPadam
  13. moge dipermudahkan smpai bersalin abg ben..:)

    BalasPadam
  14. Baguslah tu, bertambah2 umat Nabi Muhammad, (^_^) alhamdulillah.
    Memang berjanggut klu nunggu turn maternity checkup. Yayansmum pun kat private Specialist dulu, same je. Regis pukul 8.00pagi, settle pkl 12.30tghari.waduh2..mmg menyeksakan, hehe. Kesian sgt tgk hubby la, muke..aduh...tak smpi hati tgk.Yelah, org yg mmg kene jumpa Doc nie, mmg jenuh gak nunggu, tapi yang menemankan tu lagi SUPER jenuh taw! :P Pengorbanan seorang ayah!Tp, takpe..it's worth it..tu dh semestinya!(^_^)

    BalasPadam
  15. ramai yang suka tang sweet aje. yang sweat x nak teman2 dah hehe

    BalasPadam
  16. gigit telinga? haha!
    dengar lagu pun geli. tak layan ahh citer tu.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI