Berhati hati dengan apa yang kamu tak suka !

Tak suka ?? Diamkan saja . Tak perlu nak kecoh kecoh ..


Dulu , aku cukup tak suka dengan warna oren ! Bila aku mula suka ?? Ada sekali tu , aku dpt baju koperat warna oren dan sejak tu , aku gila warna oren !


Faham ? Sekejap je Allah  boleh ubah segala-galanya. Jangan riak dan takbur ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 ulasan:

  1. TAPI KLU bEN KASIK KUTOOOBAMBOO FREE LAGI SUKA... HA2

    BalasPadam
  2. kdg2 bnda yg kite x suke byk tolong... kan..

    BalasPadam
  3. ya..sokong...dulu cakap alergik kaler pink, sekali jahit baju, 2pasang baju pink...tapi x gila pink lagi =)

    BalasPadam
  4. ok paham.

    dan selalu jadi pada diri sendiri.

    :)

    BalasPadam
  5. dulu saya pun sgt tak suka warna terang2 especially oren. sekarang warna oren yg jd sasaran

    dan betul la utk yg lain juga. baik2 bila bercakap tak suka/xnak/suka sangat/enci etc..banyak experience suda..

    BalasPadam
  6. dan berhati2 membenci seseorg..silap hari bulan jadi pasangan kita..

    BalasPadam
  7. Wane oren tu wane peberet sy...kete pun klu ada t sy nk cat kaler oren..hehehehe

    BalasPadam
  8. btl2... perkara yg kita tak suka tu kdg2 menjdkn kita trus suka...

    BalasPadam
  9. Sangat betul Saya paling tak suka jadi nurse sebab saya anggap nurse seksi..Sekarang? Haha. Hamik!

    BalasPadam
  10. wahhhhh kasut baruuu eh dik.. patut ada bau kedai hehehe

    BalasPadam
  11. dpt pengajaran dari sini (: tak suka tu sometimes bole jdi suka.

    BalasPadam
  12. semuanya dari Allah..suka dan benci tu bila2 blh bertukar kan?

    ada org tu selalu keji blog saya sbb pink.dia kata dia geli pompuan yg suka pink.apa masalah dia?saya tak jolok lubang hidung dia pun.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.