Buka mata bila parking kereta di KLCC

 

IMAG1810

Kalau korang biasa g KLCC , pasti nampak tiang di lot lot parking kereta yg berada berdekatan dengan pintu masuk ke mall .. kan kan ?

Kalau nampak ada kosong dan plan nak lepak melebihi 2 jam kat KLCC tu , lebih baik g cari parking lain .. Kalau tak ? Haaa .. kalau tak … haa .. Kalau tak , aku pon tak tau apa dendanya .

Tadi , aku try parking kat situ .. Dalam kul 10.30 pagi gitu. Pastu aku g beli POPCORN GARRETT yang sedap tu .. Kemudian aku kembali ke kereta dan lihat ada sorang pengawal keselamatan KLCC dok catit no kereta aku ..  Mungkin dia catit time parking sehingga 2 jam kemudian la kot. Dan aku perasan ada kereta yang parking di lot gini ada kertas di cermin kereta mereka . Kertas apa ? Yang pasti bukan no ekor !

Jadi , buat mereka yang jarang g KLCC ni , harap waspada la yer dengan tiang bercorak misteri ni eh .. hehehe ..

8 ulasan:

  1. pikir 20x nak parking kat klcc.. mahal sangat kot..

    BalasPadam
  2. sapa naik troli boley parking sini hahaha..yg naik keta sila park kat lain..

    BalasPadam
  3. Ni parking utk memuat dan memunggah jer kot...parking biase kena denda lee tu...

    BalasPadam
  4. x pernah pula kena cmni. hehehe

    BalasPadam
  5. thanks sbb berkongsi.... ayu br tau

    BalasPadam
  6. selalu bawa motor je tak pernah bawak kereta. ehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.