Bukan mudah berbini dua !

Dua dua sayang .. sayang banget .. Tapi mana yg aku nak guna biLa outstation ? Nak kena tinggal rumah ? Adoi .. merajuk jugak nanti kan ?


Masing masing ada kelebihan tapi yg kira terlebih tu , tentu sekali yg 'muda' kan ? Mantap dan memberansangkan preatasinya ..


Pk bukan bukan la tu .. Sapa kata mudah nak adil , kan ?


Published with Blogger-droid v2.0.4

22 ulasan:

  1. muehehe .. terpk bukan2 lak .elelele ..

    BalasPadam
  2. pilih yg ringan dan mantop ler..hehehe..

    BalasPadam
  3. amboi abg ben..kihkih..

    BalasPadam
  4. ooppss..i've linked your blog to mine...err...nak mintak izin ni..bole ke?

    BalasPadam
  5. la...suspen jer...terkezut ioulsss...

    BalasPadam
  6. bw AIO ^^ charger jgn lupa haha

    BalasPadam
  7. dua2 kot yg Mantap dan memberansangkan preatasinya .. jenama bleh than , hhe

    BalasPadam
  8. huh! tertipu den.. ingt berbini dua sungguh!

    BalasPadam
  9. Kalau akak ceraikan je cr yg lagi muda yg lg power..

    BalasPadam
  10. hahha...betul2 bukan mudah nak buat pilihan..tp ug "muda " memeberangsangkan selalu dpt perhatian

    www.azrulin.blogspot.com

    BalasPadam
  11. y layan la yang baru pulak.. kang yang baru 'merajuk'
    gigit jari tu.. muehehe.

    BalasPadam
  12. pilih yang tak suke buat perangai...;)

    BalasPadam
  13. huk aloss..... hehehe memey a... *ala ala KL gangster

    berbini dua mmg sgt susah,
    nak maintain lg, nak jaga hati lagi... bebanan dia pergh...

    sebab tu sape tahan dapat ganjaran diakhirat nanti.. tak gitu?

    BalasPadam
  14. bawak aje yg ringan.. xdelah memberat aje kerjanya.. haha :D

    BalasPadam
  15. ben, saya tadak laptop. then, saya susah nak update blog. kalau ada laptop sendiri, dah lama saya jadi blogger tegar ke sana sini sambil berblogging. meh laa satu laptop tuuu..hehehehe :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.