Tutti Frutti , Putrajaya .









Terletak di Persint Diplomatik , TF atau Tutti Frutti  ini senantiasa didatangi peminat peminat frozen yogurt ..

Mahal ? Sesekali bersantai bersama yg tersayang atau kawan kawan , apa salahnya kan ?

Published with Blogger-droid v2.0.4

18 ulasan:

  1. suka semua :D paling best tmbah laici byk2 XD

    BalasPadam
  2. mahal tapi berbaloi kot. heehhee. sedapp~ dah lama tak makannn. :(

    BalasPadam
  3. dapnyee .. padahal baru jek makan petang tadi . tuttyfruty tiruan :))

    BalasPadam
  4. kalau dah teringin sangat mahal pun tak kisah..kan???..sedap juga aiskrim dia ni..

    BalasPadam
  5. tutti frutti nie mmmg sedap.. :)

    BalasPadam
  6. memang sedap anak-anak memang suka ngan tutti frutti

    BalasPadam
  7. tak pernah makan tuti fruiti ni...
    terasa kampung plak...











    http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/02/promosi-teddy-bear.html

    BalasPadam
  8. teringinn nak rasa! xpenah rase.

    BalasPadam
  9. My favorite! Abg Ben bila nak belanja sy TF? Hihi.

    BalasPadam
  10. cepat abg ben tukar tajuk haha!! perasan td nak komen tp malu takut kita plak yg salah sbb jgn kan makan tgk pun tak penah lg kot! haha makan eskrem potong selamanya :P

    BalasPadam
  11. scrumptious >0< konsep sama macam ABC je haha. tk pernah makan huhu.

    BalasPadam
  12. sedapnye...red velvet kegilaanku!!!! yum3

    BalasPadam
  13. xajak pun ! hehe .. tak pernah mam tuti! ni

    BalasPadam
  14. perisa dia kat cni xbape best sgt. kalo kat bangi sedap..perghh marveloooooss hihihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI