Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Februari 2012

Tutti Frutti , Putrajaya .









Terletak di Persint Diplomatik , TF atau Tutti Frutti  ini senantiasa didatangi peminat peminat frozen yogurt ..

Mahal ? Sesekali bersantai bersama yg tersayang atau kawan kawan , apa salahnya kan ?

Published with Blogger-droid v2.0.4

18 komen :

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

suka semua :D paling best tmbah laici byk2 XD

Errah berkata... [Reply to comment]

mak aii..menggoda sungguh

Wanpetunjuk berkata... [Reply to comment]

Blurpppp....craving!

EYFAalias berkata... [Reply to comment]

mahal tapi berbaloi kot. heehhee. sedapp~ dah lama tak makannn. :(

EQAchuichui berkata... [Reply to comment]

dapnyee .. padahal baru jek makan petang tadi . tuttyfruty tiruan :))

nursyafinas zainal berkata... [Reply to comment]

perh rm23.59 !!!

Cik Lia Lomi berkata... [Reply to comment]

kalau dah teringin sangat mahal pun tak kisah..kan???..sedap juga aiskrim dia ni..

Irna Ibrahim berkata... [Reply to comment]

tutti frutti nie mmmg sedap.. :)

Sharinginfoz berkata... [Reply to comment]

memang sedap anak-anak memang suka ngan tutti frutti

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply to comment]

tak pernah makan tuti fruiti ni...
terasa kampung plak...











http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/02/promosi-teddy-bear.html

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

tutti frutti ke frutti tutti?

faa.rosli berkata... [Reply to comment]

teringinn nak rasa! xpenah rase.

Eyra. berkata... [Reply to comment]

My favorite! Abg Ben bila nak belanja sy TF? Hihi.

misshannajr berkata... [Reply to comment]

cepat abg ben tukar tajuk haha!! perasan td nak komen tp malu takut kita plak yg salah sbb jgn kan makan tgk pun tak penah lg kot! haha makan eskrem potong selamanya :P

*R berkata... [Reply to comment]

scrumptious >0< konsep sama macam ABC je haha. tk pernah makan huhu.

Adinda Wawa berkata... [Reply to comment]

sedapnye...red velvet kegilaanku!!!! yum3

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

xajak pun ! hehe .. tak pernah mam tuti! ni

Cik Cammy Lia berkata... [Reply to comment]

perisa dia kat cni xbape best sgt. kalo kat bangi sedap..perghh marveloooooss hihihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI