Mereka akan kembali gila ! Oh IPAD3 .. - BEN ASHAARI

Mereka akan kembali gila ! Oh IPAD3 ..

 

image

Confirm ! Ada yg akan beratur lagi kat luar butik butik Apple tak lama lagi . Adeh .. 

Apple dijangka akan melancarkan IPAD3 minggu depan . Apakah anda salah seorang yang akan beratur untuk membelinya ? Aku ? Aku ? Muhahaha .. Lom tahap tu lagi laa .. hehehe ..

12 ulasan:

  1. Generasi X macam akak akak ni, tumpang tengok je.Tak teruja nak beli walau pun ada kuasa membeli. :D

    BalasPadam
  2. Gile ah, ipad 2 pon belum beli lagi dah keluaripad 3 T_T (nanges nanges tepi langsir)

    BalasPadam
  3. tak mampu nak beli lagi lah .haha :p

    BalasPadam
  4. bagi saya pula: kalau ade rezeki terlebih boley lah grab satu... tapi;; belum tahap giler camtu;;; bkn keperluan kot...

    BalasPadam
  5. tapi;;; minat jugak gadget ni.....

    BalasPadam
  6. Ipad 3 pula dah nak keluar, punya lah cepat, mesti harga murah. Suka blog Ben Ashaari sangat menarik, teratur dan penuh dengan maklumat terkini.

    BalasPadam
  7. tak ada duit dan tak mampu rasanya :)

    BalasPadam
  8. huh..
    ipad 1 x sentuh2 lg..
    sedihnyer:(

    BalasPadam
  9. mak aiii...nk kua dh ke?mmgle sgt teringin abg ben..tp bukan keperluan sgt..so saya dulukan mana yg perlu...(smbil gigit jari..agaga...)-__-

    BalasPadam
  10. seriously smart!..cepat berubah teknologi ipad nie...


    Entri terkini:ADA APA DENGAN BLOG NI?ISHK!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.