Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 24 Februari 2012

Rahsia artis cantik..

 

Bila kita tengok muka artis cantik je, mesti kita akan cakap ‘alah, dia guna kolagen lah tu..’ popular sungguh perkataan kolagen tu kan..

Korang juga mampu dapatkan kolagen tanpa sebarang suntikan.

Ia adalah kolagen asli yang diperolehi daripada sisik dan tulang ikan.. dah tentu dihasilkan daripada penyelidikan dan teknologi terkini.

Fakta tentang kolagen;

- Kolagen adalah agen anti-penuaan untuk menggantikan dan tambahan pada kolagen yang ada dalam badan kita.

- Agen awet muda, menganjalkan kulit, baik untuk mengurangkan pereputan tulang, menggalakkan pertumbuhan rambut dan juga mengurangkan berat badan.

Tu tentang collagen.. yang ini pula item 3 in 1 untuk dapatkan kulit yang cantik..

  • Acai Beri – antioksidan yang tinggi.
  • Sel stem tumbuhan - melambatkan tanda-tanda penuaan seperti pembentukan kedutan, otot kendur, sakit sendi, osteoporosis, dan ketidakseimbangan hormon.
  • Marine Essences - menyediakan asid amino dan mineral yang membantu kulit dan pengisian semula tulang.

100% kolagen asli ada di SINI

Apa dia 3 in 1? Jawapannya ada di SINI

4 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

penuaan tu kan salah 1 proses kehidupan. xperlu nak scary ke hape kot.. just laluinye dgn senyuman.. ;)

YaYaNsMuM berkata... [Reply to comment]

huhu..cegah kedut sebelum waktunya...:)

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

saya nak try amalkan secara konsisten EPO lah... collagen masih belum perlu lagi kot... ^_^

Wanpetunjuk berkata... [Reply to comment]

sy suka part menggalakkan pertumbuhan rambut sebab muda2 mcm ni sy mcm dah nak botak kat bahagian belakang kepala...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI