Sedap sangat ke popcorn GARRETT ni ?

 

IMAG1811

IMAG1821

Bila aku dapat tau aku ada projek di KLCC , aku rasa gembira sekali .. Kenapa ? Sebab aku dapat tunaikan hasrat wife aku yang nak rasa makan popcorn Garrett ni ..

Dia bukanlah teringin sangat tapi aku kalau boleh , bila dia kata nak rasa , aku cuba dapatkan .. Tapi bukan la masa tu gak .. hehe .. Yelah , macam ari tu aku g KLCC .. ingatkan nak dapat beli la sebungkus tapi orang yg beratur tuu ..  mak aihh.. berjela panjangnya .. Dah tu , nak tunggu sorang beli , bukanlah seminit dua .. aku rasa paling sekejap pon 5 minit .. Tu yang takde kerenah.. Kalau ada ?

Jadi pagi tadi , aku plan nak sampai Klcc dalam kul 10 pagi. Kira dia bukak je , aku dah terpacak kat situ.. Melampau tak ? Hahaha .. Dan sesungguhnya , mmg patut datang beli time kijer laa .. Tak ramai punya.

Hurm .. dan akhirnya , dapat gak aku beli tadi . Aku amik medium size .. Harga , RM36 .. Mahal ? Kalau sedap , ok la kan .. kalau tak sedap ? Grrr..

Dan sesampai je rumah , wife takde .. tak pe .. aku tolong rasakan .. nanti aku email je bagitau camana rasanya .. Hahaha ..  Yup , mmg  sedap ! Aku tanya staff Garrett , mana yang paling sedap . Dia syorkan yang ini . Ok laa ..

Ada yang kata takleh makan banyak sbb nanti muak . Memang betul pon tapi aku rasa mmg tak leh makan sekali gus .. Makan skit skit .. Mmg terasa keenakkannya ..

Apakah aku akan membelinya lagi ? Tunggu korang je la belanja aku .. hehe… Atau bapak aku jadi tokey balak . hehe ..

6 ulasan:

  1. serius..popcorn tu mmg sedap giler!

    BalasPadam
  2. tak pernah rasa..mahal giler~~

    BalasPadam
  3. saje je bro ni wat org teringin..hihi...selamat sy xkwin lagi,..hekhekhek

    mahal gilerrr....selalu beli pop corn bila tgk wayang..sedap gak..

    BalasPadam
  4. abang amek apa? caramel ke? :)

    BalasPadam
  5. tak pernah merasa la abang ben :(

    BalasPadam
  6. tak rasa lagi walaupun beberapa kali ke KLCC.. memang selalu terbaca kat blog kawan2.. kalau mahal gitu tak selaluler membelinyer..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.