"Abang , si kecil joget dah ! " - BEN ASHAARI

"Abang , si kecil joget dah ! "

Set alarm kul 5 pagi . Ni kes ari tu la . Aku tak betulkan lg.. Jd , dua tiga hari ni mmg bunyi awal alarm hp aku tu ..


Tp aku ngan wife tak terjaga pon . Yang jaga , tu dlm perut wife .. berjoget joget dia !!


Kira dia la yg tolong kejutkan wife dan wife kejutkan aku .. Aiyo.. sensitif benorr ..


Tak lama dah .. huhu .. doakan yer ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

19 ulasan:

  1. hehehhe comel. jangan risau ramai akan mendoakan abg n wife abg :)

    BalasPadam
  2. semoga baby sihat sentiasa....semoga wife bro ben selamat melahirkannya...insyaAllah

    BalasPadam
  3. xlama lagi nak keluar da ye pak ben junior..hehe...

    BalasPadam
  4. si kecik peka tau....semoga semuanya selamat InsyaAllah

    alaaa...tak sabar nak tunggu baby lahir ek..

    BalasPadam
  5. eh eh sama ngan hp aq laaa @_@'
    smoga semua berjalan lancar saudara ..
    ben c bapak budak ^^,¥ peaceeee

    BalasPadam
  6. alah comel je dia yang kejutkan papa & mama dia :)
    insyaAllah semua selamat

    BalasPadam
  7. mesti comel ! anis doakan baby yang bakal memeriahkan hidup abg ben dgn isteri sentiasa sihat :)

    BalasPadam
  8. kalau dlm perut pun dah berjoget, tggu la bile dah kat luar nnt :-)
    mcm Hakim..

    insya Allah mummy ngan baby selamat..

    BalasPadam
  9. Jam loceng baru....huhuhhu comel...

    BalasPadam
  10. Moga semuanya berjalan lancar ye~~ :D

    BalasPadam
  11. X sabar nak tengok Ben Ashaari junior.. ;)

    BalasPadam
  12. zaza doakan baby,abg ben n wife sht :)amin

    BalasPadam
  13. ta lame lagi,smoge isteri selalu sihat dan anak yg lahir pun sihat

    BalasPadam
  14. ta lame lagi,smoge isteri selalu sihat dan anak yg lahir pun sihat

    BalasPadam
  15. hehe..

    semoga jadi daddy yang best..

    jom baca entry niih HEHE

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/02/pasangan-berkelakuan-tidak-senonoh-di.html

    BalasPadam
  16. abg ben dah x sbar dh .. jgn rsau .. kmi doakn ..

    BalasPadam
  17. InsyaAllah...moga Allah permudahkan segalanya...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.