Suamiku gay !

 

Waduh waduh … zaman sekarang ini , zaman sudah kembali nun ke zaman mengarut ! Haaa .. Tapi rasanya lebih advanced kot dari zaman mengarut tu haa ..

Lelaki suka sama lelaki .. Tak pelik kan ? Ada yang kata normal dah . Normal tok dia aihh .. Perempuan sama perempuan . Tu normal ! Normal bagi spesis bakteria laa .. Grrr .. Tapi sekarang ni , diorang dah pandai cover line wooo .. Siap bleh kawin tapi masih lagi berperangai gitu woo .. Baeekk punyaa ..

Haa .. jangan tak tau woo.. Sebab tu laa ramai lelaki yg dah kawin , buktikan mereka tu masih lagi normal dengan cara , mencuci mata ! Hehee.. Yelah , cuci mata jeee.. bukan nak wat  bini no 4 atau 5 pon kan ? Haa ..

Marah ke kalau lelaki / suami cuci mata tengok perempuan lain ? Marah eh ? Oh , terbalikkan ? Hurm .. kalau isteri tengok lelaki lain ? Elelele .. macam tak tengokkkkkk … curi curi tengok kan , kan ? Elelelele .. yeler tuu .. Tak cakap pon tauuu ..

Normal tapi berdosa bab cuci mata .. apa nak buek kan ? Dah depan mata .. duk umah pon lom tentu selamat .. Apa yang boleh buek kan ? Ada yg tak kisah , asalkan suamiku bukan gay !

Perghhh …

5 ulasan:

  1. suamiku gay!oh tidakkk....kang ditelan dek bumi kang!

    BalasPadam
  2. mintak dijauhkan suamiku gay dan moga setia ^_^ skang ni sure para isteri(tp tak semua) rasa tak berapa tenteram sbb dah macam2 hal berlaku akhir zaman ni..suami dengan perempuan lain la, kalo tak dengan lelaki lain.. ohhh camne tu?

    BalasPadam
  3. hahaha..betul2..bini takleh marah.sebab baru dia akan tau yang suami dia bukan gay kalau suami keling2 perempuan lain..hahahaha

    BalasPadam
  4. moga dijauhkan..tak mo la jadi mcm zaman nabi luth..
    (sorri kalau silap

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.