Tak sabar nak jd ayahanda eh ?

Perghhh .. ramai giler org kat expo Motherhood 2012 ni .. Rambang bijik mata wife nak habiskan duit gaji tahun lepas ni .. haha ..


Tapi yg baru dibeli cuma bengkung moden utk aku baby .. Dari demo tu , nmpk mmg bagus la utk digunakan ..


Tapi yg paling byk aku tgk org beli ialah pampers ..  Murah mana tu , tak sure .. Wife tknk beli sbb takut tak sesuai .. Er ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 ulasan:

  1. lampin pakai buang kena beli yang kecik dulu abang ben. takut nanti baby tak sesuai. :)

    BalasPadam
  2. takot tak sesuai dengan kulit baby. nanti ruam.. hikhik

    http://luvmaxle.blogspot.com/2012/02/tabik-springggggg-untuk-dia.html

    BalasPadam
  3. pasni panggil ayah ben la..haha

    BalasPadam
  4. bro pi arinike?saya dah pi semalam..yg ramai beli tu tak silap jenama whoopee

    BalasPadam
  5. muat kea bengkung toO untuk Abg BA .?
    herher .~
    { joking }

    BalasPadam
  6. Betul tu.Tunggulah si baby tu lahir baru beli pampers banyak2.Kang membazir pulak.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.