Tak sabar nak jd ayahanda eh ? - BEN ASHAARI

Tak sabar nak jd ayahanda eh ?

Perghhh .. ramai giler org kat expo Motherhood 2012 ni .. Rambang bijik mata wife nak habiskan duit gaji tahun lepas ni .. haha ..


Tapi yg baru dibeli cuma bengkung moden utk aku baby .. Dari demo tu , nmpk mmg bagus la utk digunakan ..


Tapi yg paling byk aku tgk org beli ialah pampers ..  Murah mana tu , tak sure .. Wife tknk beli sbb takut tak sesuai .. Er ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 ulasan:

  1. lampin pakai buang kena beli yang kecik dulu abang ben. takut nanti baby tak sesuai. :)

    BalasPadam
  2. takot tak sesuai dengan kulit baby. nanti ruam.. hikhik

    http://luvmaxle.blogspot.com/2012/02/tabik-springggggg-untuk-dia.html

    BalasPadam
  3. pasni panggil ayah ben la..haha

    BalasPadam
  4. bro pi arinike?saya dah pi semalam..yg ramai beli tu tak silap jenama whoopee

    BalasPadam
  5. muat kea bengkung toO untuk Abg BA .?
    herher .~
    { joking }

    BalasPadam
  6. Betul tu.Tunggulah si baby tu lahir baru beli pampers banyak2.Kang membazir pulak.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.