Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Mac 2012

5 blog baru malam ini ..

 

Ahaa .. 5 je malam ni .. tak sempat nak cari sampai 10 .. Lagi pon terkejut dengan ada satu follower tu .. seksi sungguh .. Bahaya benar aihh …

Ok , jom usha 5 ni dulu .. Bagi 5 , malam ni eh ..

 

Name diberi Shela Nurdiana binti Sharin.Lahir pada 6 Julai 1992.Saya seorang yg simple.saya suka sangat dgn BINTANG.Saya SAYANG family saya =) "FOR REACH SUMTHING THAT YAU CAN'T HAVE,LIKE REACH YOUR DYING DAY LET BYGONE BE BYGONE"

i love miyamie

 

Seorang pelajar yang dalam proses untuk menjadi seorang doktor yang berjaya pada masa hadapan.Bakal melanjutkan pelajaran ke Indonesia...InsyaALLAH..~~

Life is Sweet and Sour

 

I am so happy to be myself. Follow me?

I could still be the one.

 

im such a simple person..

#My OnLiNE DiiARy# =)

 

I'm just a simple and petite girl :) Nearly 18 this year. I'm seeking for Allah forgiveness and pleasure.

CIK Eeqa's :)

 

Terima kasih .

15 komen :

Azhafizah[フィザ] berkata... [Reply to comment]

akan menerjah ^__^

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata... [Reply to comment]

astagfirullah!ayooo...seksanya!

Rosmawati Yusof berkata... [Reply to comment]

Meow.. meow, jgn sepak kami, jgn pukul kami ... klw kami boleh bekerja, kami takkan meminta2 begini..

Muhamad Azam berkata... [Reply to comment]

untunglah kena promote HEHEHE

Nice entry..

Hope sudi balas kunjungan :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

syuwai berkata... [Reply to comment]

belog ku banyak manisan.. jom terjah ;P

NAL berkata... [Reply to comment]

insha Allah akan diterjah blog2 mereka ni..sudi2 lah jenguk blog NAL..

MK Kimi berkata... [Reply to comment]

Ya Allah! tkejut! mohon buang gmbr tu kpd empunya gmbr

mas saari berkata... [Reply to comment]

bukan seksi je ben, seksa mata ni melihat! takleh remove ke??

CikMisi Nadia berkata... [Reply to comment]

abg ben,kalu nk minx promotekn blog sy skali bole ke??hee~

Sumandak Kinabalu berkata... [Reply to comment]

dah terjah semua, comel-comel belaka =)

Spudin berkata... [Reply to comment]

sy sdg terjah ni ...yayaya

Dieyna berkata... [Reply to comment]

risau pulak nengok follower terbaru tu...

cik ziqa berkata... [Reply to comment]

salam kenal jugak :)

Wani berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah akn bg skongan spenuhnya! :)

Hanis Aliya berkata... [Reply to comment]

untunglahh.. hehe entah bile lahh blog hanis dapat tersenarai..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI