5 blog baru malam ini ..

 

Ahaa .. 5 je malam ni .. tak sempat nak cari sampai 10 .. Lagi pon terkejut dengan ada satu follower tu .. seksi sungguh .. Bahaya benar aihh …

Ok , jom usha 5 ni dulu .. Bagi 5 , malam ni eh ..

 

Name diberi Shela Nurdiana binti Sharin.Lahir pada 6 Julai 1992.Saya seorang yg simple.saya suka sangat dgn BINTANG.Saya SAYANG family saya =) "FOR REACH SUMTHING THAT YAU CAN'T HAVE,LIKE REACH YOUR DYING DAY LET BYGONE BE BYGONE"

i love miyamie

 

Seorang pelajar yang dalam proses untuk menjadi seorang doktor yang berjaya pada masa hadapan.Bakal melanjutkan pelajaran ke Indonesia...InsyaALLAH..~~

Life is Sweet and Sour

 

I am so happy to be myself. Follow me?

I could still be the one.

 

im such a simple person..

#My OnLiNE DiiARy# =)

 

I'm just a simple and petite girl :) Nearly 18 this year. I'm seeking for Allah forgiveness and pleasure.

CIK Eeqa's :)

 

Terima kasih .

15 ulasan:

  1. Meow.. meow, jgn sepak kami, jgn pukul kami ... klw kami boleh bekerja, kami takkan meminta2 begini..

    BalasPadam
  2. untunglah kena promote HEHEHE

    Nice entry..

    Hope sudi balas kunjungan :D

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. belog ku banyak manisan.. jom terjah ;P

    BalasPadam
  4. insha Allah akan diterjah blog2 mereka ni..sudi2 lah jenguk blog NAL..

    BalasPadam
  5. Ya Allah! tkejut! mohon buang gmbr tu kpd empunya gmbr

    BalasPadam
  6. bukan seksi je ben, seksa mata ni melihat! takleh remove ke??

    BalasPadam
  7. abg ben,kalu nk minx promotekn blog sy skali bole ke??hee~

    BalasPadam
  8. dah terjah semua, comel-comel belaka =)

    BalasPadam
  9. sy sdg terjah ni ...yayaya

    BalasPadam
  10. risau pulak nengok follower terbaru tu...

    BalasPadam
  11. InsyaAllah akn bg skongan spenuhnya! :)

    BalasPadam
  12. untunglahh.. hehe entah bile lahh blog hanis dapat tersenarai..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI