Jumaat, 30 Mac 2012

Aku dalam Youtube pulak ??

 

Hahaha .. sebenarnya , aku malu nak tunjuk kat korang .. Maklumlah .. masih dara lagi.. Teruna takde dah .. dara ada lagi yer .. Guwau jer..

Ok .. video ni antara video yg dipaparkan di page THE MARK OF PERFECTION–ULTRABOOK CHALLENGE ( TOSHIBANOTEBOOKPC) .. Aku tak tengok video ni sbb segan dan malu .. Huhuh.. Korang je la layan eh ..

Tapi cabaran dia , mmg best dan menghiburkan … Tak caya , koran layan video ni dulu .. huhu .. Jangan kutuk aku dah la yer ..

32 komen :

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

wah.. glamour la abg ben.. tahniah-tahniah..

NHF berkata... [Reply to comment]

hahahahahaha....

nak gelak guling2...

wahhh..syoknye ultrabook ni...

boleh sorok-sorok n mmg x pasan...

Mood:nak beli..1 ari nnt.

miss Z berkata... [Reply to comment]

cayalah abg ben ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/

NAL berkata... [Reply to comment]

memang best sgt abg Ben..gempak juga

Siti Rohaida berkata... [Reply to comment]

seronok tgk vidoe nie..hahaha..

norliha berkata... [Reply to comment]

nipis betul ultra book,
berapa gm agaknya... sbb dlm beg mcm ringan jer.

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

tahniah ben dpt 2nd place. memang susah nak cari. yg last tu dia pun tak sangka ada dlm beg.. very light. glamour you!

Razif Mokji berkata... [Reply to comment]

Layan .....

Farhana Ahmad berkata... [Reply to comment]

wah....bestnye..

Nur-Azam Shahdan berkata... [Reply to comment]

semangat Ben! ahaha nombo dua pun jadi lah ye :P
dapat tak free Toshiba ultrabook sebijik? hahaha

latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

DENAIHATI.COM first.. Bro 2nd.. tahniah kat dua2..hahahaha

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

good job 2nd ......lucu betul la leh wat main sorok2

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

peehhhhhhhhhhh,,
kedip2 mata ayu layan video nie..sahabatku!! terbaiklah....

eh!! video nie kualitynya mmg terbaiklah

Rozita berkata... [Reply to comment]

pssttt ben dpt hadiah apa? ultrabook baru ke? meh pass kat saya meh... hehe... tahniah!

Masz Sidek berkata... [Reply to comment]

hehehe... layan...best... :)

sHaR!Na eLyaNa berkata... [Reply to comment]

wow..tahniah dpt no 2 :) hebat..sha pun suka cr2 brg ni..hehe

Fana | Aqim berkata... [Reply to comment]

fuh..teror la tuh dapat 2nd place..huhu..tahniah2.. :)

mama ju, berkata... [Reply to comment]

Aslkm anakanda,

Duta ke tu? Tahniah.

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Wakaka! Trkjut tahap gaban tengok bro Ben dlm video! Amboi!

Tp tahniah. Hek3, famous skejap kan bro. :D

Adza Danial Haiqal berkata... [Reply to comment]

Glamer jgak uncle ni.. Congrats dpt no. 2

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Waaaaa. Hebakkk ben. Hihii. No2 pun jadi lahhhh. kehkehh :-)

Syida Muhajir berkata... [Reply to comment]

Congats abg ben ^_^

IEQAH berkata... [Reply to comment]

phewittt..kacak kacak..untunglaaa lam youtube pulak..mmg nipis jelaa toshiba tu kan :)

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, hebat tu Ben....dah bertaraf selebriti tu bro...

safwanmahzin berkata... [Reply to comment]

untunglah

Ida Roslan berkata... [Reply to comment]

wah bestya rancangan nie..nak bawa balik satu lah hehe..taniah abg ben dpt no 2 =).

mas saari berkata... [Reply to comment]

oklah dpt 2nd place!
seronok je tengok cabaran ni..hehehee

alyn adnan berkata... [Reply to comment]

fuyyooo <3 alamak bestnye ^^, ... second tu . hihi

nysAh ngEhz berkata... [Reply to comment]

hebatlah ben..tahniah!hee

Cik Kay Jue berkata... [Reply to comment]

wah dapat tempat kedua! tahniah .. :)

Ain Runnia berkata... [Reply to comment]

cayalah ! =)

Kampung Balimbang berkata... [Reply to comment]

Caya la....Bro..Semoga terus berjaya..orang kampung ucap tahniah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI