Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 25 Mac 2012

Aku sudah kena marah gara-gara FOLLOW blog !

 

 

image

Baru laa aku nak rajin FOLLOW blog rakan rakan yg lain .. tau tau sudah dikenakan amaran ! Huh.. dengki la tuuu … Kalau kat FB tu , muak dah aku kena sekat sbb dok add kengkawan blogger .. huhuh.. Apa mau buat kan .. Tak buat , kata sombong .. dah buat , kena sekat lak .. iskh..

Sambung layan AlCatraz.. Best gak citer dia .. hehe ..

40 komen :

Adilla_Ariffin berkata... [Reply to comment]

cer follow dilla :)

http://nuradilla12.blogspot.com

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

happy sampai nak lompat sebab abg ben follow ! :D

Nabila Medan berkata... [Reply to comment]

huhu.takpernah kena macam ni lagi..

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

follow la blog kekawan yang masih menunggu abg ben follow blog dieorang... hehe

Yumida berkata... [Reply to comment]

sy pn sllu gak kene cmni..restart blk laptop then..die x marah lg :)

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

ara pun pnh kne cmni tyme rjin nk follow blog bbyk.. terus xdak mood bila kuar cmni.. hehe

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

memang agak merimaskan tentang verification ni...

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

mas prnah kene ,mmg penat wat satu persatu smpai slesai smua. nsib baik srtus lbih gara2 lyssa wat entry khas.

Vanessa berkata... [Reply to comment]

haha..ni memang rosakkan mood ni..

EYJA MASLIZA berkata... [Reply to comment]

sabar jelah uncle B --' nanti uncle B try lah follow lagi insyaAllah , Allah permudahkan niat murni Uncle B .:)

sHaR!Na eLyaNa berkata... [Reply to comment]

Follow sha pla hehe..:)
opzzpinky.blogspot.com

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

Hehe ingatkan wife brader ben yg marah..

Adam Narzuan berkata... [Reply to comment]

xpe ben.. ujian tu.. huhuhu..

V For VenDetta berkata... [Reply to comment]

sabar jer la

fAtrinA berkata... [Reply to comment]

Follow la blog sy :)

Iklan Jawatan Kosong Terkini berkata... [Reply to comment]

Heheheh... Sabau jeler...
Pepun Thanks sbb follow blog Careeron9... Thanks

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ berkata... [Reply to comment]

sakit ati je kalo kuar cmtu.. trus ilang mood.. makan biskut lg bgus hehe

samanosuke_04 berkata... [Reply to comment]

alah, dia mintak confirmation jer pun, tak marah pown.. ok la tue cari kengkawan blogger, btw follow laa aku skali kalo dah suka sgt follow2 orang.. :D

HasrulHassan [HH] berkata... [Reply to comment]

Hahahaha... aku pernah beberapa kali kena macam ni, sbb bila dah terajin sangat dok klik follow dalam sesuatu masa ...jadi ginilah ..hahahahah, dia ingat kita nih bukan orang kot ...

:) adehhh...

www.hasrulhassan.com

Amalina berkata... [Reply to comment]

hahahha .. kesiannya dekat abg ben kita nie ^^ apa apa pun , terima kasih sebab sudi follow blog ama ^^
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

Mosum Art Design berkata... [Reply to comment]

terima kasih sebab follow saya :)
www.rekagrafikmosumart.blogspot.com

Siti Zaharah Adnan berkata... [Reply to comment]

wow,ramai nyerr orang happy sebab Ben ashaari follow blog deouls. nak sru ben ashaari follow blog kte jg ble ker???

Http://strawberrychocolate21.blogspot.com

Izz Faizah berkata... [Reply to comment]

hehehe..penah kena gak..dia ingt kte ni parasit ke??

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir berkata... [Reply to comment]

ntah la...orang nk follow pun marah... ape la...orang nk luaskan network... saya pernah kena.. kat FB... siap report kat admin facebook lagi yang org tu 'dont know' saya... manusia...

AlyNn NyzAa berkata... [Reply to comment]

huhu...sbr abg ben..
jemput baca cni lau free ^^
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/terharu-sangat.html

nasir hamzah berkata... [Reply to comment]

Tak pernah lagi kena macam tu.. blog sy pun baru setahun jagung manis.. hehe.. ben follow my blog boleh? haha paksa sudah..

deqnoor berkata... [Reply to comment]

nak folo pun susah kan... baca je lah, xyah folo. hee...

Fiza Diaries berkata... [Reply to comment]

abg ben add saya kt FB pn saya dah menjerit satu rumah..tu belum lagi abg ben follow blog saya yg daif ni..melompat x terkira la..:)))

Rosmawati Yusof berkata... [Reply to comment]

Org skrg nak cepat, klw ada verify ni mmg malas nak folo @ komen

http://rosmawatiyusof.blogspot.com/

ummi_norseha berkata... [Reply to comment]

klulh En.Ben follow sy...dh tentu sy bt entry...mklumlh En.Ben famousss

nasir hamzah berkata... [Reply to comment]

Alamak en ben, terima kasih sebab follow saya.. tak sangka la pulak.. hehe.. tq ben..

izza_atie berkata... [Reply to comment]

: owg penah kena cm nie ..
hewhewheww >.<
sampai rasa mcm taknak follow T_T
heee .. follow me ^^,
http://peace210697.blogspot.com

Mohd Norafzal berkata... [Reply to comment]

aku bro kengkadang klu verify word yg jelas tu takpe, tp yang dah macam ulat sampah tu..peh peh menanah penuh taik mata nak ngadap :)

oh dtg sini sbb tau Lyssa spy bro ea kikiki :D aku tag ko dlm entry aku semalm :)

Anyyss Shuhaimi berkata... [Reply to comment]

memang sengaja tak mo bagi org follow kot..bila kne verify,org pun mls mo follow

Imddin Ahmad berkata... [Reply to comment]

Ben, Try Follow blog ni, http://imddinahmad.blogspot.com/
confirm tak kena reject..

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

huhu byk sgt folo la tu

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ berkata... [Reply to comment]

hahahaa.. biasa la tu :)

kechixx berkata... [Reply to comment]

follow saya insyaAllah oke...hehehehehee... kechixx.blogspot.com

is_isaac berkata... [Reply to comment]

follow sy jek!

http://issmyle.blogspot.com

Siti Rohaida berkata... [Reply to comment]

erk..nak tau kite nie bukan dari planet makhluk asing aduh!!!
En.Ben...Sni pulak
http://kisahsidairy.blogsot.com

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI