Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Mac 2012

Anak ikan tayang body !

 

image

Hahaha .. Sekali lagi nak gelak .. Hahahaha .. Ada gak eh ? Ni sapa google ni ? Mak datin ? Anak datin tak minat anak ikan ni . Apa kelas anak ikan .. Atau  yang cari anak ikan ni spesis lelaki senget ? Hahaha .. Adoi .. macam macam ..

Nak tengok ke anak ikan tayang body ?

imageimageimage

 

Ahaa .. silalah pilih anak ikan mana yang anda suka .. Jangan risau .. harga boleh dirunding .. Nak bawak balik rumah pon boleh ! Sediakan tangki oksigen je .. Jangan khuatir .. Ni anak ikan takde aids punya . Leh buat masak 3 rasa . Nak bela pon boleh .. kos rendah je ni .. Kasi makan dedak ayam je .. OK la kan ?

Hampeh laaa … cukup cukup la wat dosa .. Nak kiamat dah ni oiii .. Mat salleh tak sabar dah nak kiamat .. Kita tak abis abis dok buat dosa .. adeh . Terutama yang dah senja tu .. cam aku .. ingat ingat la skett ..

13 komen :

AMALINA YA'AKUB berkata... [Reply to comment]

tah pape ja org skrg ni....

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

ahaha.. tersangkut jugak keyword tu eh?? hebat2.. ada ke abg ben? huhu. XD

EYFAalias berkata... [Reply to comment]

hahahahaha. ni mst mak datin ni.

Adam Narzuan berkata... [Reply to comment]

huhuhuhu... anak ikan flowerhorn kot..hehe

Senorita Ara berkata... [Reply to comment]

biasa la abg ben.. org la ni dah xde pegangan hidup...

Kamsiah berkata... [Reply to comment]

manusia punya perangai,tak pasal2 ikan dapat nama...kesiannnnn....:)

yg ungu tu hensem hehe

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Bhahahaha.. Pelik je keyword.

Bro tolong komen sikit pasal entri ni boleh?
http://www.blogammar.com/hot-blogger-penipu/

steffany daph berkata... [Reply to comment]

aihh.. anak ikan ? hoho. mcm2.. XD

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, tak terfikir pulak nak taip keyword mcm tu....yg tau je kot?

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

org takde kerja guna keyword mengarut2 terlebih kreatif.Ikan purple tu cute le.Nak sekor boleh?

kak mah berkata... [Reply to comment]

Cute anak ikan ni...ada maksud tersurat dan tersirat,,,ermmm

mn6bil berkata... [Reply to comment]

cukup2 lah buat dosa.xyah lah nak buat statement sengaja nak uji nafsu org.sama gak pegi.same2 lah kita jge hari kiamat kite..salam

Wani berkata... [Reply to comment]

Seumur bidup tak pernah terfikir pulak. Laah.. Mcm ni pun ada ke? Mintak jauh la.. Jgn trun kat kita, anak2 cucu2 kita..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI