Anak ikan tayang body !

 

image

Hahaha .. Sekali lagi nak gelak .. Hahahaha .. Ada gak eh ? Ni sapa google ni ? Mak datin ? Anak datin tak minat anak ikan ni . Apa kelas anak ikan .. Atau  yang cari anak ikan ni spesis lelaki senget ? Hahaha .. Adoi .. macam macam ..

Nak tengok ke anak ikan tayang body ?

imageimageimage

 

Ahaa .. silalah pilih anak ikan mana yang anda suka .. Jangan risau .. harga boleh dirunding .. Nak bawak balik rumah pon boleh ! Sediakan tangki oksigen je .. Jangan khuatir .. Ni anak ikan takde aids punya . Leh buat masak 3 rasa . Nak bela pon boleh .. kos rendah je ni .. Kasi makan dedak ayam je .. OK la kan ?

Hampeh laaa … cukup cukup la wat dosa .. Nak kiamat dah ni oiii .. Mat salleh tak sabar dah nak kiamat .. Kita tak abis abis dok buat dosa .. adeh . Terutama yang dah senja tu .. cam aku .. ingat ingat la skett ..

13 ulasan:

  1. ahaha.. tersangkut jugak keyword tu eh?? hebat2.. ada ke abg ben? huhu. XD

    BalasPadam
  2. hahahahaha. ni mst mak datin ni.

    BalasPadam
  3. huhuhuhu... anak ikan flowerhorn kot..hehe

    BalasPadam
  4. biasa la abg ben.. org la ni dah xde pegangan hidup...

    BalasPadam
  5. manusia punya perangai,tak pasal2 ikan dapat nama...kesiannnnn....:)

    yg ungu tu hensem hehe

    BalasPadam
  6. Bhahahaha.. Pelik je keyword.

    Bro tolong komen sikit pasal entri ni boleh?
    http://www.blogammar.com/hot-blogger-penipu/

    BalasPadam
  7. aihh.. anak ikan ? hoho. mcm2.. XD

    BalasPadam
  8. assalam, tak terfikir pulak nak taip keyword mcm tu....yg tau je kot?

    BalasPadam
  9. org takde kerja guna keyword mengarut2 terlebih kreatif.Ikan purple tu cute le.Nak sekor boleh?

    BalasPadam
  10. Cute anak ikan ni...ada maksud tersurat dan tersirat,,,ermmm

    BalasPadam
  11. cukup2 lah buat dosa.xyah lah nak buat statement sengaja nak uji nafsu org.sama gak pegi.same2 lah kita jge hari kiamat kite..salam

    BalasPadam
  12. Seumur bidup tak pernah terfikir pulak. Laah.. Mcm ni pun ada ke? Mintak jauh la.. Jgn trun kat kita, anak2 cucu2 kita..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009