Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Mac 2012

Beli baju baby ..

Adoi .. macam aku yg mengandung aihh .. Penat giler jalan kat Mid Valley ni .. Kejar masa satu hal gak .. Pasni nak ke rumah Ujang dan nak ke Alamanda ..


Tapi , mcm malas je nak g sana semata mata nak jumpa diorg .. hurm...


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 komen :

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Ala, skali skala beli kan.. Tak ke rsa excited kemain nk mnimang chaya mata. :)

Rokiah Wandah berkata... [Reply to comment]

wahhh mesti tak sabar ek :D

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

babyboy or babygirl? :D

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

daddy to be.. bile dh delivery share share laa mesti kiut miut baby tuh.. hehe

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

first baby tu :D hehe

yuyu Zulaikha berkata... [Reply to comment]

comel nyeee abang benggg ^^ hahahah.. suka gambar ni!

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Kirim salam kat Ujang si Azfar tu ye.

Anak naga berkata... [Reply to comment]

jom terjah http://galaksiblogger.blogspot.com
download movie malaysia baru

Ana Farhana berkata... [Reply to comment]

haha,yuyu.hamboihhh :P

sHaR!Na eLyaNa berkata... [Reply to comment]

cute la..pakai cap :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI