Beli baju baby ..

Adoi .. macam aku yg mengandung aihh .. Penat giler jalan kat Mid Valley ni .. Kejar masa satu hal gak .. Pasni nak ke rumah Ujang dan nak ke Alamanda ..


Tapi , mcm malas je nak g sana semata mata nak jumpa diorg .. hurm...


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 ulasan:

  1. Ala, skali skala beli kan.. Tak ke rsa excited kemain nk mnimang chaya mata. :)

    BalasPadam
  2. daddy to be.. bile dh delivery share share laa mesti kiut miut baby tuh.. hehe

    BalasPadam
  3. comel nyeee abang benggg ^^ hahahah.. suka gambar ni!

    BalasPadam
  4. Kirim salam kat Ujang si Azfar tu ye.

    BalasPadam
  5. jom terjah http://galaksiblogger.blogspot.com
    download movie malaysia baru

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009