Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 25 Mac 2012

Bersantai di ..

 

Disebabkan aku dah jumpa dompet aku semula , maka petang tadi boleh la di bersantai dengan wife .. Dia kena banyak berjalan agar mudah bersalin kelak .. huhu ..

image

Cuaca , redup selepas hujan tadi  .. Jadi nak tengok matahari terbenam tak dapat sebab terlindung di balik awan nano .. hehe.. Tapi , alhamdulillah .. cuaca begini pon seronok gak berjalan sambil pekena cekodok .. Huhu.. nasib baik off diet ari ni ..

IMAG2147

Ramai gak datang melepak kat restoran Umai ni bila hujung minggu .. Rasanya mmg port orang Putrajaya bila cuti kot .. Ok la kan , dari takde tempat lepak berkeluarga langsung..

Hurmm.. dok tunggu matahari cam tunggu ikan makan umpan .. hehe .. Hampa.. walaupun begitu , ianya tetap cantik ..

IMAG2150

Kalau tak hujan atau mendung , cantiknya matahari turun di tasik ni , mmg mampu memukau mata punya .. huhu…

image

SubhanaAllah ..

10 komen :

nadz berkata... [Reply to comment]

Assallamualaikum En Ben,

cantik gambar matahari terbenam tu..Tahniah

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

ya Allah .. cantiknya sunset .. .

AlyNn NyzAa berkata... [Reply to comment]

SubhanaAllah...lawa nya gmbr last tuu :)

Cik Tie@Akak berkata... [Reply to comment]

er..ingin nak tengok wife Ben...:)

Iklan Jawatan Kosong Terkini berkata... [Reply to comment]

lawa gak abg picture tu...

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

cantik sgt... suke tengok... subhanallah..

Muhammad Aliff Bin Bohari berkata... [Reply to comment]

Selalu jugak lepak kat parking lot area Masjid Besi tuhh..

tapi tak pernah nampak Abg Ben pulak..
haha~

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

td tunggu abg ben dtg alamanda rupa2nya abg ben duk tunggu matahari...

cantik....
subahanaallah....

Ain Runnia berkata... [Reply to comment]

baru2 ni ada jugak pergi kat masjid besi putrajaya tu..cantikkan sunset kat situ ? memang location yg sesuai nak tgk sunset..romantik gituh..:P

cantekk berkata... [Reply to comment]

saye suke mi kari dia...nyummy,,n kue teow ladna,,sodap..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI