Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 27 Mac 2012

“ Dah dapat dah baby ke Ben ? “

 

IMAG2178

Baby lom keluar tapi hadiah dah dapat .. Ni hadiah kedua la yang diterima kami berdua .. Huhuh.. Comel baju diaa .. Ada zirafah dan anak itik .. Waaa… cam aku je tu .. hahaha ..

Sapa bagi hadiah ni ? Ahaa .. Yg bagi ni blogger popular Malaya .. Tak lain tak bukan .. dia laa .. sapa lagi .. kan ? Ok .. ke topik lain lak .. Eh .. nak tau sapa eh ? Lupa lak .. heheh .. Mat Gebu la.. Jiran kesayangan para blogger blogger sudip .. huhu ..

Bila aku letak pic ni kat FB aku yg dah berkarat tu , ada yang terkejut .. ingat baby dah keluar .. Jgn terkujatt.. Aku lom sambut lagi  laa ..

Bila mau keluar ? Skang ni dah masuk minggu ke 39 pon .. Ikut jadual , hujung bulan ni atau awal bulan depan .. Doakan-doakan la yer segalanya dipermudahkan..

Tadi masa di JPN , ada satu couple tu ngan anak dia .. Comey giler anak perempuan dia .. Huhuh.. Tu kalau antar gambar ke PA&MA tu , confirm ramai LIKE ! Kot dah antar kot ? Hehehe ..

Skang ni dok belajar tidur lewat dan alert pada bunyi .. Apa saja bunyi , aku akan terjaga .. heheh .. Mana tau nanti , baby nangis malam , aku tidur mati lak .. haaa.. Tak kes kes naya ..

Tu pasal malam semalam , aku ada dengar jiran kentut walaupun bunyi dia halus jer .. Ke aku yang kentut sebenarnya ?

18 komen :

AlyNn NyzAa berkata... [Reply to comment]

comelnyer baju tuu!! amin..moga2 wife abg ben dpt bsalin dgn mudah & selamat :)
smoga dapat baby yg comel~ ^^

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

comelnya hadiah dr cmg..

ben.. aku gelak besor ko punya ayat last sekali...
hahahhahahahhaha
** eh, boleh pulak aku kacau en zalie tidur**

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

haha.. tak sabar nak tengok baby abg benn.. mesti comelll...

[ Yuyu Atiqa ] berkata... [Reply to comment]

hehe... bila baby dah keluar dan dah besar nanti, kena ajar kecek kelate yer.. hehehe..


Alhamdulillah, kakak saya dah selamat melahirkan puteri sulungnya...

Kirim salam kat wife Abang Ben yer.. :)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

(^__^)............................................................

♫ Dila Diaries ♫ berkata... [Reply to comment]

abg ben ni kelakar lah..

Miss Dee Laa berkata... [Reply to comment]

Tak sabar nak tengok rupa BEN ASHAARI JUNIOR.. Insyaallah semua akan berjalan dengan lancar..

misz_eyza berkata... [Reply to comment]

owh dh dpt baju baby jer hihi...apa2 pun semoga semuanya selamat yer abg ben...

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

haha sndiri yg kentut xmau ngaku..krimslm kat kak zla..moga Allah permudahkm semuanye amin...

etuza berkata... [Reply to comment]

Tahniah..kami doakan agar selamat ya

EYJA MASLIZA berkata... [Reply to comment]

menghitung hari Uncle B . Amin . insyaAllah semua akan selamat :)D

psstt: Uncle B kot yang kentut ? ^^v

Razif Mokji berkata... [Reply to comment]

moga baby yg klua nanti comel ye en ben

Faryan berkata... [Reply to comment]

tak bleh blah ayat last tu ..hahahahhaa XD

Mia Liana berkata... [Reply to comment]

congratttsss ya nanti... semoga dipermudahkan urusan bersalin...

miss Z berkata... [Reply to comment]

comelnya...cantik baju tu..
semoga semuanya berjalan dengan lancar ea.. ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/

mas saari berkata... [Reply to comment]

mesti lagi comel bila baby pakai baju tu..

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

hahah ayat last sungguh tak boleh blah..hahah..

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

Wah tahniah :) awal si baby dapat hadiah..:)

ok la tu belajar peka dari sekarang,tapi kalau dah kentut halus jiran sebelah kedengaran nampak beno tipunya..hahaha.


haish..makin berani dan galak pulak aku baca dan komen entri2 ben ashaari ni sekarang sejak ko jadi daddy ni ben,

bukan apa,selama ni,baca gak..tapi tak tahu nak komen apa,tapi bila ko dah jadi ayah ni,cam serasi lak jiwa tu..alamaklum kita kan dah status ibu2 dan bapak2..ngeeee.


hadoiii..nak rehat dulu la..insyaallah nak baca dan komen lagi,,hik.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI