“ Dah dapat dah baby ke Ben ? “

 

IMAG2178

Baby lom keluar tapi hadiah dah dapat .. Ni hadiah kedua la yang diterima kami berdua .. Huhuh.. Comel baju diaa .. Ada zirafah dan anak itik .. Waaa… cam aku je tu .. hahaha ..

Sapa bagi hadiah ni ? Ahaa .. Yg bagi ni blogger popular Malaya .. Tak lain tak bukan .. dia laa .. sapa lagi .. kan ? Ok .. ke topik lain lak .. Eh .. nak tau sapa eh ? Lupa lak .. heheh .. Mat Gebu la.. Jiran kesayangan para blogger blogger sudip .. huhu ..

Bila aku letak pic ni kat FB aku yg dah berkarat tu , ada yang terkejut .. ingat baby dah keluar .. Jgn terkujatt.. Aku lom sambut lagi  laa ..

Bila mau keluar ? Skang ni dah masuk minggu ke 39 pon .. Ikut jadual , hujung bulan ni atau awal bulan depan .. Doakan-doakan la yer segalanya dipermudahkan..

Tadi masa di JPN , ada satu couple tu ngan anak dia .. Comey giler anak perempuan dia .. Huhuh.. Tu kalau antar gambar ke PA&MA tu , confirm ramai LIKE ! Kot dah antar kot ? Hehehe ..

Skang ni dok belajar tidur lewat dan alert pada bunyi .. Apa saja bunyi , aku akan terjaga .. heheh .. Mana tau nanti , baby nangis malam , aku tidur mati lak .. haaa.. Tak kes kes naya ..

Tu pasal malam semalam , aku ada dengar jiran kentut walaupun bunyi dia halus jer .. Ke aku yang kentut sebenarnya ?

18 ulasan:

  1. comelnyer baju tuu!! amin..moga2 wife abg ben dpt bsalin dgn mudah & selamat :)
    smoga dapat baby yg comel~ ^^

    BalasPadam
  2. comelnya hadiah dr cmg..

    ben.. aku gelak besor ko punya ayat last sekali...
    hahahhahahahhaha
    ** eh, boleh pulak aku kacau en zalie tidur**

    BalasPadam
  3. haha.. tak sabar nak tengok baby abg benn.. mesti comelll...

    BalasPadam
  4. hehe... bila baby dah keluar dan dah besar nanti, kena ajar kecek kelate yer.. hehehe..


    Alhamdulillah, kakak saya dah selamat melahirkan puteri sulungnya...

    Kirim salam kat wife Abang Ben yer.. :)

    BalasPadam
  5. (^__^)............................................................

    BalasPadam
  6. Tak sabar nak tengok rupa BEN ASHAARI JUNIOR.. Insyaallah semua akan berjalan dengan lancar..

    BalasPadam
  7. owh dh dpt baju baby jer hihi...apa2 pun semoga semuanya selamat yer abg ben...

    BalasPadam
  8. haha sndiri yg kentut xmau ngaku..krimslm kat kak zla..moga Allah permudahkm semuanye amin...

    BalasPadam
  9. Tahniah..kami doakan agar selamat ya

    BalasPadam
  10. menghitung hari Uncle B . Amin . insyaAllah semua akan selamat :)D

    psstt: Uncle B kot yang kentut ? ^^v

    BalasPadam
  11. moga baby yg klua nanti comel ye en ben

    BalasPadam
  12. tak bleh blah ayat last tu ..hahahahhaa XD

    BalasPadam
  13. congratttsss ya nanti... semoga dipermudahkan urusan bersalin...

    BalasPadam
  14. comelnya...cantik baju tu..
    semoga semuanya berjalan dengan lancar ea.. ^^

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. mesti lagi comel bila baby pakai baju tu..

    BalasPadam
  16. hahah ayat last sungguh tak boleh blah..hahah..

    BalasPadam
  17. Wah tahniah :) awal si baby dapat hadiah..:)

    ok la tu belajar peka dari sekarang,tapi kalau dah kentut halus jiran sebelah kedengaran nampak beno tipunya..hahaha.


    haish..makin berani dan galak pulak aku baca dan komen entri2 ben ashaari ni sekarang sejak ko jadi daddy ni ben,

    bukan apa,selama ni,baca gak..tapi tak tahu nak komen apa,tapi bila ko dah jadi ayah ni,cam serasi lak jiwa tu..alamaklum kita kan dah status ibu2 dan bapak2..ngeeee.


    hadoiii..nak rehat dulu la..insyaallah nak baca dan komen lagi,,hik.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.