Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 14 Mac 2012

Ekspo Gerbang Cinta–Perkahwinan dan Fesyen 2012

 

image

Bagi mereka yang masih tercari cari pakaian pengantin terkini bolehlah turun ke Putrajaya International Convention Centre (PICC) pada 23hb Mac hingga 25hb Mac 2012 .

Antara aktivitinya adalah pertunjukan fesyen , persembahan artis popular , pertandingan gubahan bunga , solekan dan macam macam lagi .

Bagi yang berminat nak masuk pertandingan tu , sila hubungi

image

Ahaa .. ramai nak kawin tahun ni kan ? Jangan main kawin kawin dah la yer .. hehe ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI