Kenapa la si isteri suka benar membebel ??

 

image

Tu diaaa … memang patut eh kena bebel ? Kalau dah sampai gini sekali punya malas , maka mmg patut telinga aku ni cair je dek kena jelingan tajam si wife ..

Hahahahha .. adoi .. aku bukan malas tapi lebih suka jimatkan masa.. Kira mana dan je laaa .. Lagi pon ok pe , aku jimatkan hanget tu dari terbiar tak digunakan !

27 ulasan:

  1. fitrah perempuan memang kuat bebel..btw kes abg Ben memang patut la..hahaha..

    BalasPadam
  2. hahhaha ... abg ben sama
    macam adik ama ^^ malas nk
    sidai kain tuala ...
    kekekke .. mana tak kene
    bebelnya , if tak sidai ,
    nanti kain tuala tu bau
    masham leeee ~~~ hehehhe ...
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. isteri dan orang perempuan membebel mende yang baik.. dan mengingati.. maybe peremepuan dilahirkan sebegini.. hehe

    BalasPadam
  4. itu dah memeang nature mereka kot membebel kat laki..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  5. salam..

    utk pengetahuan lelaki, org perempuan takkan membebel kalau tak de sebab..

    membebel tu kan tandanya sayang ^^
    kihkih :P

    BalasPadam
  6. en ben..mmg le marah main sangkut gitu je tualanya..nanti dah la hapak, tengik, penuh tahi lalat pulak..nak clorox jadi keje nak beli baru jadi keje..pompuan ni penjimat lagi cermat tau..brg2 semua tahan lama..

    kalau dapat laki pesen buka kain pelikat pastu biar je kain tu melingkar tengah rumah/bilik pun boleh bikin hot tau..mmg patut pun kena bebel..byk lagi benda lain nak buat..hal dapur, hal rumah, hal kain baju, hal suami, hal anak, hal sekolah anak..haishhhh.....

    BalasPadam
  7. kalau pompuan tak bebel..jadilah mcm gambo di atas....syabas kaum wanita....

    BalasPadam
  8. fitrah ppn berleter sebab nak melepaskan perasaan dalam diri.. tu terapi tu.. tapi bab mcm tu stdrt lah kan ben.. x elok di bazirkan ruang.. he he he (samalah kita)

    BalasPadam
  9. kalau pompuan tak bebel..jadilah mcm gambo di atas....syabas kaum wanita....

    BalasPadam
  10. isteri mana yg x bebel kalau gitu...hahahaha...

    BalasPadam
  11. haha bole pulak sangkot camtu.

    BalasPadam
  12. Ala En Ben, sekurang-kurangnya sangkut gak la baju kat hanger.. husband saya lagik dasat, kat tombol pintu la, kat atas peti ais laa..atas sofa..kadang-kadang atas meja komputer pun ada.. mau aku tak hangin satu macam..

    BalasPadam
  13. lumrah kehidupan..beza antara lelaki n perempuan..hehehe..

    BalasPadam
  14. isteri = pompuan = vocal creatures..

    BalasPadam
  15. hahahha... tu sengal namanya...

    BalasPadam
  16. Wah.... simplenya cara sangkut. Ni betul2 jimat masa

    BalasPadam
  17. hehe terbaek la abg ben... btw, header dye gempak :)

    BalasPadam
  18. ala..senang je tu... :P ahhaha.. biasalah perempuan xleh lari dari membebel tetapi untuk kebaikkn lelaki gax.. ^_^

    BalasPadam
  19. hahahaha.. betul tu.. masa tu emas

    BalasPadam
  20. Isteri = perempuan = membebel = bagus

    BalasPadam
  21. pompuan ingin sempurna tp selesa pakcik beben....

    BalasPadam
  22. kak zla bagi jelingan tajam tu kira baik la...kalau saya dah lama amik buang dalam tong sampah... hehehe

    BalasPadam
  23. abg ben ... kajian menunjukkan .. pompuan bercakap 100,000 patah perkataan sehari..lelaki lak 50,000 sahaja...jadi biar jer pompuan membebel.. dan bercakap... kalau tak stress nanti... bebel tuh terapi jugak... yang lelaki ni pulak.. macam sengaja mencari sebab nak kena bebel... cuba la jangan sampai kena bebel... nanti kena bebel kata orang pompuan nih bising bising jer... tapi sendiri yang buat diri tuhkena bebel.... uit..haaaa kan kita dah bebel... sorry tak sengaja...

    BalasPadam
  24. Hahaha! Tak boleh blah! Agk2 arr bro.. Klu sy pun grenti bebel tak tentu psal..

    BalasPadam
  25. Bebel for your own good...kalau isteri bebel tu tanda sayg ahaha kalau diam je lain tu...:P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI