Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 25 Mac 2012

Mr. Bean jadi hantu pocong la di Indonesia !

image

Pelawak terkenal siri komedi "Mr Bean", Rowan Atkinson bakal terjun ke dunia perfileman Indonesia apabila dia akan bergandingan dengan aktres jelita Indonesia Dewi Persik (Depe) dalam sebuah filem seram terbaru Depe.

Filem ini akan diberi judul "Mr Bean Kesurupan Depe" dan Rowan memegang watak sebagai pocong. – Yahoo

Hehe.. Adeh .. Kalau kat Indonesia , jadi hantu .. Kalau kat Malaysia , confirm jadi mat rempit punya ! Confirm panggung hot n spicy punya arr ..

Macam macam laa idea nak tarik penonton tengok filem mengarut ..


Info terkini ( 15/6/2012 ) - rupanya mereka gunakan pelakon seiras dia .. Haih.. macam macam ..

14 komen :

MK Kimi berkata... [Reply to comment]

troll ke apa ni abg ben?

EYJA MASLIZA berkata... [Reply to comment]

haha . macammacam . mentangmentanglah indon top dengan cerita hantu . haha . tak tahan kalau kat Malaysia Uncle B cakap Mr. Bean jadi mat rempit ! haha . sumpah lawak ! :') berderai air mata baca . hehe

phreak-id berkata... [Reply to comment]

lol. sanggup Mr Bean.

AlyNn NyzAa berkata... [Reply to comment]

jadi pocong pulak dh?? aishh..mcm2..

Cik tikah berkata... [Reply to comment]

adeh, macam macam la. hahaha

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

HAHA...betul ke ni..? macam ada yg tak kena je...hee~

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, hebat tu.....boleh bayar Mr bean, tentu banyak.

NAL berkata... [Reply to comment]

sakan betul..haha

steffany daph berkata... [Reply to comment]

maju sudah dia.. dh pgi indon. hehe.

Mr.PinGu berkata... [Reply to comment]

haha mr bean hantu pocong? menarik nih camne la rupanya.. jangan2 orang xtakut tp jd gelak kerana dia Mr. bean hehe

.........cP~ berkata... [Reply to comment]

Salam. Betul ke apa ni?

hidupbiarbest berkata... [Reply to comment]

haha...hantu lawak la jadinya

Karir Koe berkata... [Reply to comment]

Lowongan Kerja : kok tau ya? suka nonton filem indonesia berarti

Karir Koe berkata... [Reply to comment]

Lowongan Kerja : hahaha..bakal seru nih ceritanya

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI