Operasi bakar lemak ..

Nak bakar lemak dengan cepat , buat sprint 100m selahu mungkin pastu jalan kaki .. Buat 3-5 kali .. kemudian , jalan kaki ..


Cari chin up bar ni dan bergayut .. Kesannya ? Cuba g tgk kt youtube , bar brothers .. huhu .. nanessss..


Berpeluh ?? Tentu sekali !


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 ulasan:

  1. ni yg dinamakan HIIT kan iaitu senaman intensiti tinggi(high intensity interval training) eh mmg best peluh keluar berjeruk2 tp bkn semua org mampu buat huhu sbb ia semuanya ttg kelajuan kan..sekejap laju sekejap slow tukar2kan secara tak langsung jantung juga berdegup pantas nafas tercungap cam nak muntah semua ade huhu..tp hasilnya superb 20 minit buat HIIT kesannya 9 kali ganda drpd buat senaman kardio yg biasa kan.yang bestnya pembakaran kalori juga berlaku walopun kita dah stop bersenam silap2 tengah tido pun berlaku..berbanding senaman kardio biasa kalori dibakar cuma ketika waktu bersenam sj.

    BalasPadam
  2. paling cepat n mudah turun berat badan adalah berenang...

    BalasPadam
  3. yg bergayut tu bagus. dpt kuatkan otot badan. kalo bakar lemak, maybe joging lebih bagus lah.^^

    BalasPadam
  4. ben... ajaklah ujang tu mlm tadi dia makan double cheese burger.. lama2 double layer perut tu. perut yana menipis, dia yg tak surut2..he..he..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI