TUDUNG BAWAL POLKADOT

 

bawal polka dot

 

Tudung bawal yang sedang panas dipasaran! Ia seakan-akan tak makan dek zaman, sesuai digayakan oleh pelbagai peringkat umur. Yang berubah cuma style penggayaan yang berbeza-beza. Kalau dulu kita pakai letak pin kat tengah then klip sedikit ditepi tudung, sekarang trend semasa mengubah segalanya menjadikan ia tampak lebih moden. Di Mia Stuffz, tudung bawal beropolkan chiffon polkadot mampu memikat hati wanita-wanita yang berani bergaya! Serlahkan keterampilan anda dengan tudung cantik dan berkualiti hanya di www.miastuffz.com

9 ulasan:

  1. assalam, cantik dan labuh....

    BalasPadam
  2. rasa retro bila pakai polka dot ;-)

    BalasPadam
  3. Salam...abg ben nak tanye...kalau nk suh abang tolong pomote blogshop saya cane ea??? or kena letak iklan dulu baru pomote..hehehe ...ni blog saya

    http://stelacloset.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Teringin nak beli, tapi ada yg kata buruk! :(

    BalasPadam
  5. beri kat mak..ok jgk ni :P

    BalasPadam
  6. Wah, dah macam-macam dah tudung zaman sekrang ni. Pelik-pelik, tapi ikut taste masing-masing la kan.

    BalasPadam
  7. wah ni mcm yg terbaru je.tk pernah tgk lg...cntikkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.