Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 Mac 2012

TUDUNG BAWAL POLKADOT

 

bawal polka dot

 

Tudung bawal yang sedang panas dipasaran! Ia seakan-akan tak makan dek zaman, sesuai digayakan oleh pelbagai peringkat umur. Yang berubah cuma style penggayaan yang berbeza-beza. Kalau dulu kita pakai letak pin kat tengah then klip sedikit ditepi tudung, sekarang trend semasa mengubah segalanya menjadikan ia tampak lebih moden. Di Mia Stuffz, tudung bawal beropolkan chiffon polkadot mampu memikat hati wanita-wanita yang berani bergaya! Serlahkan keterampilan anda dengan tudung cantik dan berkualiti hanya di www.miastuffz.com

9 komen :

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, cantik dan labuh....

Phat berkata... [Reply to comment]

rasa retro bila pakai polka dot ;-)

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

Salam...abg ben nak tanye...kalau nk suh abang tolong pomote blogshop saya cane ea??? or kena letak iklan dulu baru pomote..hehehe ...ni blog saya

http://stelacloset.blogspot.com/

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Teringin nak beli, tapi ada yg kata buruk! :(

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

wahhh cantikkkk..

Spudin berkata... [Reply to comment]

beri kat mak..ok jgk ni :P

Wani berkata... [Reply to comment]

Wah, dah macam-macam dah tudung zaman sekrang ni. Pelik-pelik, tapi ikut taste masing-masing la kan.

Cik FaRiZaM berkata... [Reply to comment]

wah ni mcm yg terbaru je.tk pernah tgk lg...cntikkkkkkkkkkkkk

yusadayaya berkata... [Reply to comment]

Pipi tembam sesuai x,

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI