Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 3 April 2012

Alamak .. dia sudah nangis dan aku mula ..

Cuak gak aku nih bila dia menangis kuat kuat gituu .. Aku try gak ketuk pintu .. tak gak berenti .. ok la tu kan .. Kalau tak , letih gak nak g gua .. huhu ..


Serius , aku takut giler nak angkat baby yg baru lg ni .. badan dia lembut jer .. Dukung tu ok laa ..


Sessi pembelajaran bermula ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

94 komen :

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

oololo~ comelnya baby tu XD haha

sherah berkata... [Reply to comment]

hahaha...adoila.....

Masz Sidek berkata... [Reply to comment]

wahhh... cute betul mata baby tu...
geram tengok....

Si Gadis Blogger berkata... [Reply to comment]

Congrats bro :)

complicated berkata... [Reply to comment]

congrats! selamat menempuh khidupan baru :)

una imana berkata... [Reply to comment]

comelnyer....he3

miss Z berkata... [Reply to comment]

comelnya.... hehehe

zoeLa berkata... [Reply to comment]

sikit lagi nak jd ahmad albab :) haha

Aina Nadhirah berkata... [Reply to comment]

Ya Rabbi! Comelnyaaaaaaaaa. tahniah abang ben :D

JAI berkata... [Reply to comment]

Hahaha..Kalo Ketuk Pintu tak leh hang cuba ketuk Kepala Lori..hahaha..Anak besau tuhhh..sejibik gua tengok macam muka lu bro cuma anak lagi hensem sikit dari ayahnyerr..hehe

mamavogue berkata... [Reply to comment]

x puas tgk, cumel btul baby.
siapa name nyer?
berahsia sungguh!

Yasmin Aris II berkata... [Reply to comment]

alahaiii . geramnye tengokk pp diaaa !!! :DD

Myvitrd berkata... [Reply to comment]

Dulu masa anak aku baru lahir.. aku pun takut angkat.. tapi nak tak nak kena belajar juga.. sekarang alhamdulillah aku dah pandai sikit..

Tengok gaya hang ni kekok lagi bro.. hehehe

Muka macam ko lah Ben.. heheeh Comel2

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

TAHNIAH DAH JD AYAH.....

COMEL SUNGGUH BABY TU...

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

TAHNIAH DAH JD AYAH.....

COMEL SUNGGUH BABY TU...

mselim3 berkata... [Reply to comment]

comel..baby tu,,,pape tahniah...dah jd bapa...
panjang umur, murah rezeki abg ben...moga keluarga sihat dan bahagia2 selalu....

Amin....

Inilah Aku berkata... [Reply to comment]

Nak ketuk pintu ? - Ahmad Albab ? he he he ..

By the way memang kalau tak betul2 baby baru lahir nie memang boleh terseluih kalau x betul cara angkat dia.. effect dia - susah nak besar atau leh jadi tubesaran dia tergangu...

:) cute baby tuh

Nor Nadiah berkata... [Reply to comment]

dah mcm buka abg ben dah woo...:)

princessrayha~^_^ berkata... [Reply to comment]

comelnya..putih
pndai dia tgk camera kan..aloloo

princessrayha~^_^ berkata... [Reply to comment]

comelnya..putih
pndai dia tgk camera kan..aloloo

ameris berkata... [Reply to comment]

apa nama baby boy ni?
terserlah kebapaan abg ben bila dukung baby tuh.

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

ee. comelnya :D apa rasanya angkat baby? ndak pernah lagi ki angkat sebab teda adik. hehe.

sukagelak berkata... [Reply to comment]

comelnye..neway congrate encik ben :)

zainatul abu bakar berkata... [Reply to comment]

Comelnya baby abg ben.renungn die sebijk mcm abg ben.haha

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

comei bby tu... ^^
nama apa??
hik hik

ytekecik berkata... [Reply to comment]

bestkan pegang baby.. rasa sronok ble peluk bby bru .....

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

2 words..
sooo cuteee!

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

alahai comelnya..geram acik tgk..hehe..tgkp pic tgk kamera lak tu..pandai2..hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata... [Reply to comment]

congrats yer
alahiiii chumel baby nye

Mamaleesya berkata... [Reply to comment]

anyong ha sayo baby :)

korean look la muka baby. omeyyy

Faqihah Husni berkata... [Reply to comment]

Muka macam pak cik ben! hahaha. Tahniah :) Teringin nak tengok muka ibunyaa

*Tinie* berkata... [Reply to comment]

kompom nama dia bukan Ahmad Albab ....

@YUNID@TI berkata... [Reply to comment]

cumelll..... ske tengok mate die....

Norasiah Nasir berkata... [Reply to comment]

tahniah..papa ben...jgn ketuk pintu sgt,,kang transform jd ahmad albab..

elly norman berkata... [Reply to comment]

berani gak abg ben dokong ekk... hubby elly . kalau tak bedung.. dier tak berani dokong...

Marwanis Mansor berkata... [Reply to comment]

bb tu mmg comel!

misz_eyza berkata... [Reply to comment]

bapa bergaya dgn anak hehe..hati2 pgg abg ben sbb badan baby nie masih lembut.

Prince berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, tahniah bro.
Muka anak mcm ikut bro lg, cumel2
",

Irfa berkata... [Reply to comment]

ops..terlambat nak wish
TAHNIAH BEN :)

Rtp Farra Arisha berkata... [Reply to comment]

persis skali muka mr.ben! anyway, congrats. hehehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny berkata... [Reply to comment]

nangis dan ketuk pintu..?? ala2 ahmad albab la nih ye ben..??hehehe

Peri PiA berkata... [Reply to comment]

geram nya comel sgt

selamat menjadi ayah,selamat belajar ;)

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Congrats Ben & Zila! Welcome the wonderful world of parenting...and the sleepless nights that comes with it hehe ;-)

Cik Aimie Arissa berkata... [Reply to comment]

comelnya abng ben......muka dia sebijik cam muka abng ben....

:: Ika :: berkata... [Reply to comment]

cOmel ^^

mas saari berkata... [Reply to comment]

comelnya dia, cam muka mama sikit, muka papa sikit! heheheee

stylo betul gaya seorang ayah tu!

Fakiroh berkata... [Reply to comment]

taniah...comelnya baby tue...

Fakiroh berkata... [Reply to comment]

taniah.. comelnya baby tue..

CINTA UNTUK KITA berkata... [Reply to comment]

ceh.. now tgn da rs pgg ank sndri ye.. hehe ;p

Huda berkata... [Reply to comment]

iallah lama2 akan serasi dengan tanggungjawab baru..:)

MaryaYusof berkata... [Reply to comment]

As salam Ben,

Tahniah! Muka u lah! Putih melepak :)

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

macam muka abang ben!!!! hahahaha~

Syida Muhajir berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.... comel betul baby tu. Geram syida tengok.

Warna Warni Kehidupan berkata... [Reply to comment]

wah jelingan maut gitu.. tahniah!!!

mamasuri berkata... [Reply to comment]

hehehe..takpe2 ..slow2...

[DnaZz] berkata... [Reply to comment]

tahniah bro ben!:)

Sis-Lin berkata... [Reply to comment]

Hehehe mcm kekok sangat ko pegang baby tu..kekekek *bdk bru belajar ;p

Be, ni aku bg petua dulu2...skrg owang dh x ikut dh, nnti bila pusat anak ko tanggal, klip pusat tu jgn buang, simpan elok2..bila2 anak ko demam panass ke, air tu boleh jd penawar bt dia, aku punya tiga2 anak msh simpan lagi..hehehe
alhamdulilah bt masa ni dh prnh bt 2x waktu anak aku demam panas, dgn izinNya, demam panas kebah sebelum aku bwk gi klinik utk rawatan susulan.. *sekadar share info petua lama... :)

Lepas ni jaga2 dgn kuning ye.. :)

Cik Tie@Akak berkata... [Reply to comment]

ehh..jap..jap...laki ke pompuan nih??

~ Lady ell ~ berkata... [Reply to comment]

selamat menjalankan tanggungjawab..

Honey berkata... [Reply to comment]

selamat tak tido malam bro...hahaha

deno berkata... [Reply to comment]

tahniah sekali lagi untuk papa n mama ben jr.. :) deno tumpang gembira dengan baby baru abgben..^^

baby baru lahir dia belum nampak apa2 lagi kan.. dia akan berpaling bila terdengar suara yang dia kenal mcm suara abgben atau suara mama dia sbb sepanjang dlm perut die dekat dgn mama papa die kan.. perlahan-lahan dia akan nampak mama papa die... kan abgben? betul tak deno cakap? :)

ary_lee berkata... [Reply to comment]

Masih belum terlewat untuk mengatakan..
TAHNIAH,abang ben!

charmyiex berkata... [Reply to comment]

xper dia nangis kuat2..biar paru2 dia berkembang dgn elok..paling elok bila dia bangun pagi2 tu, biar nangis kuat..pastu dukung luar rumah, kenal matahari cket..hehe

@Nurul_Aini berkata... [Reply to comment]

comel ank abg ben!!! nk cubit pipi dia bleh???

Norfaidatul Akma berkata... [Reply to comment]

WAAAAAAAAAAA... TAHNIAH.... DAPAT BABY COMEL... ^^

HIHI CAM MUKA ANAK BUAH SAYA JEW...

^^ ANYWAY CONGRATS~

SEMOGA DENGAN KEHADIRAN CAHAYA MATA INI AKAN LEBIH MENDATANGKAN SUASANA GEMBIRA DALAM RUMAH TANGGA....!

^^

eima berkata... [Reply to comment]

alahai bapak baru ni ..hikhik

eima berkata... [Reply to comment]

alahai bapak baru ni ..hikhik

AMALINA YAAKUB berkata... [Reply to comment]

congrat abg ben.. cute ar anak abg ben

Yayah Nasake berkata... [Reply to comment]

TAHNIAH!!!! COMEL SANGAT

handsome mcm ayahnya... hehehehe

selamat jadi Mrs. Mama lah pasni

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

sdpnye peluk baby..ketuk pintu? nnt kena letak nama ahmad albab pulak haha

sHaR!Na eLyaNa berkata... [Reply to comment]

cm anak cina la,,comel~

apapun..smoga mjd ayah yg dpt mendidk anak soleh ini..dlm menempuh cbrn dunia skg..
amin :)

SumeSakan berkata... [Reply to comment]

Tahniah da jadi ayah...selamat belajar...hehehehe

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

selamat berjaga malam. selamat belajar tukar lampin. selamat belajar buat susu. semoga rela korbankan segala-galanya dengan rela demi zuriat tercinta. Saham Akhirat tueee.

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

tido jugak baby tuh bila ayahnya dukung

ikafantasi berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben..comelnya dia..rs nak cium je pipi dia..semoga membesar sebagai anak yg taat..amin

ieda berkata... [Reply to comment]

penuh sifat keBAPAannn lah bro ! ...

TAHNIAH ! .. geram tgk bb

Papa Mifz berkata... [Reply to comment]

tahniah bro...welcome to the club....hehe

alin syamsul berkata... [Reply to comment]

Besaunya dia bukak mata, cumil nya ben anak ben. Adoilaaaa. Tahniah2

Misya Mialen berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben ashaari atas kelahiran anak yang sangt comel:) moga sllu sihat dan jadi anak yang baik;)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Nanti lahhh datang Sedenakk...gerammmm's, gebu kan main pipi tuu...

zuliani afizah berkata... [Reply to comment]

congrate.. comel bayi tu..

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

@Haruno Hana 하나

Haahlah.Comelnya!!!!Tahniah Ben!!!!

Hotz Mumma berkata... [Reply to comment]

like father like son...

cute nyer wajah suci die..bersih jer wajah die.comey...

lepas 7hr dh boleh wat akikah dan bercukur rambut..pastu timbang rambut yg dicukur tu kat kedai emas pastu ..dh dpt berat rambut dgn hrg emas dlm wang RM..ley bayar kat masjid utk zakat...org fakir miskin...

www.azrulin.blogspot.com

aida-myasara berkata... [Reply to comment]

shomel nye...chinese look...

Awatif Azizi berkata... [Reply to comment]

okeh siyesly comey sangat2.. :)

ungu_violet berkata... [Reply to comment]

thniah abg ben,,,

itmeMawarPutih berkata... [Reply to comment]

Congrat Abg Ben & Wife.... Comey anak Abg Ben.

Miss Dee Laa berkata... [Reply to comment]

ishhh, papa baby ni.. ade pulak sampai ketuk pintu.. ingat ni cite ahmad albab ke... hikhik

E Ja berkata... [Reply to comment]

hahhahaa...kne la biasakan dri ^^

mimie berkata... [Reply to comment]

ehemmm...kene boh nama 'BEN 10' nih....

KuNanGKuNanG berkata... [Reply to comment]

comel sgt2..cam dah besar je..:)

Hans Mohd berkata... [Reply to comment]

muka macam PAPAnya la... Comel~

Eika Suzyana berkata... [Reply to comment]

Wahhh, comelnyeee baby dia !
Tahniah tau papa baru, semoga baby tuh jadi anak yang soleh dan taat kepada kedua ibu bapanya, AMIN :)
p/s : geram, macam nak picit2 plus cium2 pipi si comel tuh ! :D

Nurul Dahlya berkata... [Reply to comment]

salam abg ben saya ada buat satu entry n dilinkkan ke post ni tpi tak keluar pulak kat blog abg ben..

http://www.nuruldahlya.com/2012/04/anak-oh-anak.html

tahniah sekali lagi...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI