Alamak .. dia sudah nangis dan aku mula ..

Cuak gak aku nih bila dia menangis kuat kuat gituu .. Aku try gak ketuk pintu .. tak gak berenti .. ok la tu kan .. Kalau tak , letih gak nak g gua .. huhu ..


Serius , aku takut giler nak angkat baby yg baru lg ni .. badan dia lembut jer .. Dukung tu ok laa ..


Sessi pembelajaran bermula ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

94 ulasan:

  1. wahhh... cute betul mata baby tu...
    geram tengok....

    BalasPadam
  2. congrats! selamat menempuh khidupan baru :)

    BalasPadam
  3. sikit lagi nak jd ahmad albab :) haha

    BalasPadam
  4. Ya Rabbi! Comelnyaaaaaaaaa. tahniah abang ben :D

    BalasPadam
  5. Hahaha..Kalo Ketuk Pintu tak leh hang cuba ketuk Kepala Lori..hahaha..Anak besau tuhhh..sejibik gua tengok macam muka lu bro cuma anak lagi hensem sikit dari ayahnyerr..hehe

    BalasPadam
  6. x puas tgk, cumel btul baby.
    siapa name nyer?
    berahsia sungguh!

    BalasPadam
  7. alahaiii . geramnye tengokk pp diaaa !!! :DD

    BalasPadam
  8. Dulu masa anak aku baru lahir.. aku pun takut angkat.. tapi nak tak nak kena belajar juga.. sekarang alhamdulillah aku dah pandai sikit..

    Tengok gaya hang ni kekok lagi bro.. hehehe

    Muka macam ko lah Ben.. heheeh Comel2

    BalasPadam
  9. TAHNIAH DAH JD AYAH.....

    COMEL SUNGGUH BABY TU...

    BalasPadam
  10. TAHNIAH DAH JD AYAH.....

    COMEL SUNGGUH BABY TU...

    BalasPadam
  11. comel..baby tu,,,pape tahniah...dah jd bapa...
    panjang umur, murah rezeki abg ben...moga keluarga sihat dan bahagia2 selalu....

    Amin....

    BalasPadam
  12. Nak ketuk pintu ? - Ahmad Albab ? he he he ..

    By the way memang kalau tak betul2 baby baru lahir nie memang boleh terseluih kalau x betul cara angkat dia.. effect dia - susah nak besar atau leh jadi tubesaran dia tergangu...

    :) cute baby tuh

    BalasPadam
  13. dah mcm buka abg ben dah woo...:)

    BalasPadam
  14. comelnya..putih
    pndai dia tgk camera kan..aloloo

    BalasPadam
  15. comelnya..putih
    pndai dia tgk camera kan..aloloo

    BalasPadam
  16. apa nama baby boy ni?
    terserlah kebapaan abg ben bila dukung baby tuh.

    BalasPadam
  17. ee. comelnya :D apa rasanya angkat baby? ndak pernah lagi ki angkat sebab teda adik. hehe.

    BalasPadam
  18. comelnye..neway congrate encik ben :)

    BalasPadam
  19. Comelnya baby abg ben.renungn die sebijk mcm abg ben.haha

    BalasPadam
  20. comei bby tu... ^^
    nama apa??
    hik hik

    BalasPadam
  21. bestkan pegang baby.. rasa sronok ble peluk bby bru .....

    BalasPadam
  22. alahai comelnya..geram acik tgk..hehe..tgkp pic tgk kamera lak tu..pandai2..hehe

    BalasPadam
  23. congrats yer
    alahiiii chumel baby nye

    BalasPadam
  24. anyong ha sayo baby :)

    korean look la muka baby. omeyyy

    BalasPadam
  25. Muka macam pak cik ben! hahaha. Tahniah :) Teringin nak tengok muka ibunyaa

    BalasPadam
  26. kompom nama dia bukan Ahmad Albab ....

    BalasPadam
  27. cumelll..... ske tengok mate die....

    BalasPadam
  28. tahniah..papa ben...jgn ketuk pintu sgt,,kang transform jd ahmad albab..

    BalasPadam
  29. berani gak abg ben dokong ekk... hubby elly . kalau tak bedung.. dier tak berani dokong...

    BalasPadam
  30. bapa bergaya dgn anak hehe..hati2 pgg abg ben sbb badan baby nie masih lembut.

    BalasPadam
  31. Alhamdulillah, tahniah bro.
    Muka anak mcm ikut bro lg, cumel2
    ",

    BalasPadam
  32. ops..terlambat nak wish
    TAHNIAH BEN :)

    BalasPadam
  33. persis skali muka mr.ben! anyway, congrats. hehehe

    BalasPadam
  34. nangis dan ketuk pintu..?? ala2 ahmad albab la nih ye ben..??hehehe

    BalasPadam
  35. geram nya comel sgt

    selamat menjadi ayah,selamat belajar ;)

    BalasPadam
  36. Congrats Ben & Zila! Welcome the wonderful world of parenting...and the sleepless nights that comes with it hehe ;-)

    BalasPadam
  37. comelnya abng ben......muka dia sebijik cam muka abng ben....

    BalasPadam
  38. comelnya dia, cam muka mama sikit, muka papa sikit! heheheee

    stylo betul gaya seorang ayah tu!

    BalasPadam
  39. taniah...comelnya baby tue...

    BalasPadam
  40. taniah.. comelnya baby tue..

    BalasPadam
  41. ceh.. now tgn da rs pgg ank sndri ye.. hehe ;p

    BalasPadam
  42. iallah lama2 akan serasi dengan tanggungjawab baru..:)

    BalasPadam
  43. As salam Ben,

    Tahniah! Muka u lah! Putih melepak :)

    BalasPadam
  44. macam muka abang ben!!!! hahahaha~

    BalasPadam
  45. Alhamdulillah.... comel betul baby tu. Geram syida tengok.

    BalasPadam
  46. wah jelingan maut gitu.. tahniah!!!

    BalasPadam
  47. Hehehe mcm kekok sangat ko pegang baby tu..kekekek *bdk bru belajar ;p

    Be, ni aku bg petua dulu2...skrg owang dh x ikut dh, nnti bila pusat anak ko tanggal, klip pusat tu jgn buang, simpan elok2..bila2 anak ko demam panass ke, air tu boleh jd penawar bt dia, aku punya tiga2 anak msh simpan lagi..hehehe
    alhamdulilah bt masa ni dh prnh bt 2x waktu anak aku demam panas, dgn izinNya, demam panas kebah sebelum aku bwk gi klinik utk rawatan susulan.. *sekadar share info petua lama... :)

    Lepas ni jaga2 dgn kuning ye.. :)

    BalasPadam
  48. ehh..jap..jap...laki ke pompuan nih??

    BalasPadam
  49. selamat menjalankan tanggungjawab..

    BalasPadam
  50. selamat tak tido malam bro...hahaha

    BalasPadam
  51. tahniah sekali lagi untuk papa n mama ben jr.. :) deno tumpang gembira dengan baby baru abgben..^^

    baby baru lahir dia belum nampak apa2 lagi kan.. dia akan berpaling bila terdengar suara yang dia kenal mcm suara abgben atau suara mama dia sbb sepanjang dlm perut die dekat dgn mama papa die kan.. perlahan-lahan dia akan nampak mama papa die... kan abgben? betul tak deno cakap? :)

    BalasPadam
  52. Masih belum terlewat untuk mengatakan..
    TAHNIAH,abang ben!

    BalasPadam
  53. xper dia nangis kuat2..biar paru2 dia berkembang dgn elok..paling elok bila dia bangun pagi2 tu, biar nangis kuat..pastu dukung luar rumah, kenal matahari cket..hehe

    BalasPadam
  54. comel ank abg ben!!! nk cubit pipi dia bleh???

    BalasPadam
  55. WAAAAAAAAAAA... TAHNIAH.... DAPAT BABY COMEL... ^^

    HIHI CAM MUKA ANAK BUAH SAYA JEW...

    ^^ ANYWAY CONGRATS~

    SEMOGA DENGAN KEHADIRAN CAHAYA MATA INI AKAN LEBIH MENDATANGKAN SUASANA GEMBIRA DALAM RUMAH TANGGA....!

    ^^

    BalasPadam
  56. alahai bapak baru ni ..hikhik

    BalasPadam
  57. alahai bapak baru ni ..hikhik

    BalasPadam
  58. congrat abg ben.. cute ar anak abg ben

    BalasPadam
  59. TAHNIAH!!!! COMEL SANGAT

    handsome mcm ayahnya... hehehehe

    selamat jadi Mrs. Mama lah pasni

    BalasPadam
  60. sdpnye peluk baby..ketuk pintu? nnt kena letak nama ahmad albab pulak haha

    BalasPadam
  61. cm anak cina la,,comel~

    apapun..smoga mjd ayah yg dpt mendidk anak soleh ini..dlm menempuh cbrn dunia skg..
    amin :)

    BalasPadam
  62. Tahniah da jadi ayah...selamat belajar...hehehehe

    BalasPadam
  63. selamat berjaga malam. selamat belajar tukar lampin. selamat belajar buat susu. semoga rela korbankan segala-galanya dengan rela demi zuriat tercinta. Saham Akhirat tueee.

    BalasPadam
  64. tido jugak baby tuh bila ayahnya dukung

    BalasPadam
  65. tahniah abg ben..comelnya dia..rs nak cium je pipi dia..semoga membesar sebagai anak yg taat..amin

    BalasPadam
  66. penuh sifat keBAPAannn lah bro ! ...

    TAHNIAH ! .. geram tgk bb

    BalasPadam
  67. tahniah bro...welcome to the club....hehe

    BalasPadam
  68. Besaunya dia bukak mata, cumil nya ben anak ben. Adoilaaaa. Tahniah2

    BalasPadam
  69. Tahniah Ben ashaari atas kelahiran anak yang sangt comel:) moga sllu sihat dan jadi anak yang baik;)

    BalasPadam
  70. Nanti lahhh datang Sedenakk...gerammmm's, gebu kan main pipi tuu...

    BalasPadam
  71. like father like son...

    cute nyer wajah suci die..bersih jer wajah die.comey...

    lepas 7hr dh boleh wat akikah dan bercukur rambut..pastu timbang rambut yg dicukur tu kat kedai emas pastu ..dh dpt berat rambut dgn hrg emas dlm wang RM..ley bayar kat masjid utk zakat...org fakir miskin...

    www.azrulin.blogspot.com

    BalasPadam
  72. okeh siyesly comey sangat2.. :)

    BalasPadam
  73. Congrat Abg Ben & Wife.... Comey anak Abg Ben.

    BalasPadam
  74. ishhh, papa baby ni.. ade pulak sampai ketuk pintu.. ingat ni cite ahmad albab ke... hikhik

    BalasPadam
  75. hahhahaa...kne la biasakan dri ^^

    BalasPadam
  76. ehemmm...kene boh nama 'BEN 10' nih....

    BalasPadam
  77. comel sgt2..cam dah besar je..:)

    BalasPadam
  78. muka macam PAPAnya la... Comel~

    BalasPadam
  79. Wahhh, comelnyeee baby dia !
    Tahniah tau papa baru, semoga baby tuh jadi anak yang soleh dan taat kepada kedua ibu bapanya, AMIN :)
    p/s : geram, macam nak picit2 plus cium2 pipi si comel tuh ! :D

    BalasPadam
  80. salam abg ben saya ada buat satu entry n dilinkkan ke post ni tpi tak keluar pulak kat blog abg ben..

    http://www.nuruldahlya.com/2012/04/anak-oh-anak.html

    tahniah sekali lagi...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI