Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 April 2012

BEN ASHAARI gay !

 

image

Ahaa .. antara komen komen yang pernah disedekahkan untuk aku ataua blog aku .. Best kan ? Aku punya la nak nikah sampai 4 , boleh dia kata aku gay ?? Eh , sat .. nikah 4 tu kononnya laa .. Tapi tamo laa kan .. Cari pasal jer .. 2 pon dah pening .. Hahaha .. Bukan aku la tapi kawan aku yang dah nikah dua kata gitu .. Huhuh .. Kira patut respek Salleh Yakob la sebab berjaya mengemudi 4 bahtera gitu .. Tu pon masih nampak ada miang miang skit .. hahaha .. Makan jamu terlebih ke apa bang SY ? Guwau jee ..

Haaa .. Berbalik pada tuduhan melampau gitu .. Tu la , sapa kata syok dikenali ramai ni ? Sekarang ni pon masih je ada yang tak suka .. Aku pon tak tau la nape .. Tak tau la  mungkin cinta dia tak aku balas kot .. jadi sbb tu la dia anti BEN ASHAARI atau mungkin dulu aku berjiran ngan dia .. pastu dia kalah main guli ? Mana la tau .. Aku mmg teror main permainan tradisional ni termasuk batu seremban n main getah tu.. haa..

Jadi , tahun ni aku amik keputusan untuk rileks skit la .. Lagi pon dah ada baby .. Dan nak lebih pada penceritaan di blog yang mampu memberi manfaat pada pembaca aku ..

Segmen ? Aku akan kembali , tak lama lagi dengan ada hadiah gitu .. InsyaAllah ..

Dah baca ? Ok , mintak tolong skit eh .. Klik  http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

9 komen :

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Tak usah dlayan bro. Dengki je diorg ni. Apa yg gay pun tak fhm. Siap dh tayang Qhaliff lg, tu pun tak fhm bhasa. Muahahaha~! Segmen dgn hadiah? Sy mnunggu2 yg tu, muahahaha!~ InsyaAllah kali ni sy minat nk join!

Miszz Miza berkata... [Reply to comment]

kalau gay, takkan dapat anak annn ?haha

Yayah Nasake berkata... [Reply to comment]

hahahaha....sapelah manusia kurang sihat tuduh abg ben macam itu.... :)

Amalina berkata... [Reply to comment]

yup ^^
btol btol :)
if abg ben ni GAY ,
mana lah datang nya si
Qhaliff tu , kan kan ??
hahah .. abaikan jew
la orang mcm tu ..
bagi ama ,dia tu jeles :)
hhahhha .. anggap isu GAY
tak pernah wujud ! ok ? :)

EYJA MASLIZA berkata... [Reply to comment]

Astaghfirullahal'azim . Macam-macam . Ada ke GAY ? Cakap lah maskulin ke tough ke ?? Ini gay ? Agagagaa , macam ni punya orang pun ada ke ? Free-free je dapat dosa Fitnah . Semoga Uncle B tabah & sabar ya . :'DD

AMALINA YAAKUB berkata... [Reply to comment]

lol ada juga kata ben ashaari gay wahaha...

Abey Mirul berkata... [Reply to comment]

Awww! Dengki dengan body abang Ben kot.. Dia terancam la tu. Hahaha!

nGiau berkata... [Reply to comment]

jealous la tu..haha

memmetlenggeng berkata... [Reply to comment]

Jeles kat body en ben agaknya kot...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI