Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 2 April 2012

Betul la .. kena byk bersabar ..

Dari tadi masuk , sampai skg .. lom lagi nak dioperasinya.. Wad penuh .. Apa nk buat kan ? Tunggu je la aku ..


Yg datang jumpa aku tadi , blogger Shaharin .. Wife dia pon dah melahirkan anak ke 3 pagi tadi di hospital Serdang ..


Dan kawan bekas kelas sekolah aku kebetulan ada kat sini gak .. wife dia pon dah sampai masa .. huhu ..Bertambah umat Muhammad ..


Sabar .. betul laa .. mmg kena sabar .. bukan masuk masuk je wad beranak terus ! Kalau ada gitu , mmg untung leerr .. huhu ..


Aku penat dah jalan sana sini .. huhu ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

32 komen :

cantekk berkata... [Reply to comment]

11am-5.30pm pon tak admit2 lg..=D haha mcabar keimanan btol proses nk jadi bapak ni..saboooo je lah..

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

bawa sabar pakcik ben :P

eliyaezlinalias berkata... [Reply to comment]

insyaAllah, berkat sabar akan dipermudahkan....

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

sabar je laa abang ben ! haha . .

Yasmin Aris II berkata... [Reply to comment]

hehe . pakcik ben sabar taw !
alahai, dah nak jadi abahhh da :D

MaMa CyDa berkata... [Reply to comment]

hospital putrajaya mmg selalu penuh. apapun sabar yer ben ... ader hikmah disebaliknya tuh ... moga semuanya dipermudahkan ... AMIN!!

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

sabar bro.. haha.. insya-Allah Ben Junior lahir dgn selamat.. tp Hana x tau jantina tu.. pakat letak je.. haha

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Mudah-mudahan, semuanya selamat ye Ben.

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

sabar! :)

CINTA UNTUK KITA berkata... [Reply to comment]

bkn nk ckp apa la, tp pnglaman mak konony nk brslin kt putrajaya mghmpakan.. tak tau la ms tu mmg lynan cm bodoh..org dh nk brslin skit, smpai 4 hr tak brnak2, cas uit trus cas, then bleh lg sruh mak jln2 pusing2 kat ktil lain kononny utk cptkn proses brslin..spnjg mak brslinkn 6 org ank, tak prnh dgr arhn sbodoh tu.. last2 hr ke lima abah da bengang mak ngadu skit lg trus blah kua g hospital kjg,msuk2 trus brslin! hmm.. tu pndpt sy tntg hosptl ptrjaya la..hope abg ben ok je..

Dieyna berkata... [Reply to comment]

Semoga dipermudahkan ye.. sabo ye,,,

Fingertips Shop berkata... [Reply to comment]

wahhh ramainye umat Muhammad lahir tahun ni!:)

kena operate ke abg be? semoga selamat semuanya ye...

Ticer Syah berkata... [Reply to comment]

pi prebet je la lengkali.. walaupon mahai, berbaloi jugak.. kita pon leh dok ngan bini kita.. huhu

zuliani afizah berkata... [Reply to comment]

sabar tanda orang beriman.. wee

Nieza berkata... [Reply to comment]

didoakan juga semoga Zila dan baby selamat dan dipermudahkan semua urusan..amin.

Cik Adieb berkata... [Reply to comment]

Penat jalan sana-sini,duduklah :P

Syue Mustafa berkata... [Reply to comment]

Semoga dipermudahkan....

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

top up kan sabar ya bro! :-)

Sis-Lin berkata... [Reply to comment]

Ben..itu nsb jgk bersalin operate, klu bersalin normal lg lama la menunggu nak tggu baby tu kuar..lg berdebar2 time ko nampak wife sakit..huhuhu adeiii..

Kena bg semangat kat Zila, sambil genggam tangannya *mcm hubby i bt*, brulah rasa tenang..huhuhu

icumm berkata... [Reply to comment]

Semoga segala di permudahkan oleh-NYA
Lec sy prnah cerita dia hmpir seminggu sakit bersalin, tp baby xkeluar jugak..
Bnyakkan bersabar ye pkcik.Ben

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

sabar :)

Mamamya berkata... [Reply to comment]

sabar ye ben....insya'allah x lama lagi la tu...

norliha berkata... [Reply to comment]

Terasa masa berjalan terlalu lama kan...
Banyakkan selawat, berdoa agar isteri dan anak ben selamat dan dipermudahkan oleh ALLAH.

adza irdawati berkata... [Reply to comment]

Banyakkan sabar ye dik.. insyaallah semuanya akan berjalan dgn lancar... satu lagi saje nak share dengan Ben..
Ketika isteri hampir bersalin, suami digalakkan membaca doa berikut, " La ila ha illaanta subha naka inni kun tu minadzolimin " =)

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

hopefully everything gonna be ok..Aminn..Insya'Allah =)

mas saari berkata... [Reply to comment]

memang ramai orang bersalin sekarang Ben! member kat opis Mas ada 4-5 orang bersalin kat Hosp. Putrajaya..

nik rosmawati berkata... [Reply to comment]

nampak abg ben rasanya pagi tadi kat hospital
apapun moga di permudahkan.

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

ben tengah nervous ni.. bykkkan zikir.. moga Allah permudahkan

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

sabar2

Huda berkata... [Reply to comment]

sabar yea..

maszull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum en ben...banyak2kn bersabar ye...:)

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Sabar bro, sabar.. InsyaAllah susah2 dulu, snang2 kmudian..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI