Betul la .. kena byk bersabar ..

Dari tadi masuk , sampai skg .. lom lagi nak dioperasinya.. Wad penuh .. Apa nk buat kan ? Tunggu je la aku ..


Yg datang jumpa aku tadi , blogger Shaharin .. Wife dia pon dah melahirkan anak ke 3 pagi tadi di hospital Serdang ..


Dan kawan bekas kelas sekolah aku kebetulan ada kat sini gak .. wife dia pon dah sampai masa .. huhu ..Bertambah umat Muhammad ..


Sabar .. betul laa .. mmg kena sabar .. bukan masuk masuk je wad beranak terus ! Kalau ada gitu , mmg untung leerr .. huhu ..


Aku penat dah jalan sana sini .. huhu ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

32 ulasan:

  1. 11am-5.30pm pon tak admit2 lg..=D haha mcabar keimanan btol proses nk jadi bapak ni..saboooo je lah..

    BalasPadam
  2. insyaAllah, berkat sabar akan dipermudahkan....

    BalasPadam
  3. sabar je laa abang ben ! haha . .

    BalasPadam
  4. hehe . pakcik ben sabar taw !
    alahai, dah nak jadi abahhh da :D

    BalasPadam
  5. hospital putrajaya mmg selalu penuh. apapun sabar yer ben ... ader hikmah disebaliknya tuh ... moga semuanya dipermudahkan ... AMIN!!

    BalasPadam
  6. sabar bro.. haha.. insya-Allah Ben Junior lahir dgn selamat.. tp Hana x tau jantina tu.. pakat letak je.. haha

    BalasPadam
  7. Mudah-mudahan, semuanya selamat ye Ben.

    BalasPadam
  8. bkn nk ckp apa la, tp pnglaman mak konony nk brslin kt putrajaya mghmpakan.. tak tau la ms tu mmg lynan cm bodoh..org dh nk brslin skit, smpai 4 hr tak brnak2, cas uit trus cas, then bleh lg sruh mak jln2 pusing2 kat ktil lain kononny utk cptkn proses brslin..spnjg mak brslinkn 6 org ank, tak prnh dgr arhn sbodoh tu.. last2 hr ke lima abah da bengang mak ngadu skit lg trus blah kua g hospital kjg,msuk2 trus brslin! hmm.. tu pndpt sy tntg hosptl ptrjaya la..hope abg ben ok je..

    BalasPadam
  9. Semoga dipermudahkan ye.. sabo ye,,,

    BalasPadam
  10. wahhh ramainye umat Muhammad lahir tahun ni!:)

    kena operate ke abg be? semoga selamat semuanya ye...

    BalasPadam
  11. pi prebet je la lengkali.. walaupon mahai, berbaloi jugak.. kita pon leh dok ngan bini kita.. huhu

    BalasPadam
  12. sabar tanda orang beriman.. wee

    BalasPadam
  13. didoakan juga semoga Zila dan baby selamat dan dipermudahkan semua urusan..amin.

    BalasPadam
  14. Penat jalan sana-sini,duduklah :P

    BalasPadam
  15. top up kan sabar ya bro! :-)

    BalasPadam
  16. Ben..itu nsb jgk bersalin operate, klu bersalin normal lg lama la menunggu nak tggu baby tu kuar..lg berdebar2 time ko nampak wife sakit..huhuhu adeiii..

    Kena bg semangat kat Zila, sambil genggam tangannya *mcm hubby i bt*, brulah rasa tenang..huhuhu

    BalasPadam
  17. Semoga segala di permudahkan oleh-NYA
    Lec sy prnah cerita dia hmpir seminggu sakit bersalin, tp baby xkeluar jugak..
    Bnyakkan bersabar ye pkcik.Ben

    BalasPadam
  18. sabar ye ben....insya'allah x lama lagi la tu...

    BalasPadam
  19. Terasa masa berjalan terlalu lama kan...
    Banyakkan selawat, berdoa agar isteri dan anak ben selamat dan dipermudahkan oleh ALLAH.

    BalasPadam
  20. Banyakkan sabar ye dik.. insyaallah semuanya akan berjalan dgn lancar... satu lagi saje nak share dengan Ben..
    Ketika isteri hampir bersalin, suami digalakkan membaca doa berikut, " La ila ha illaanta subha naka inni kun tu minadzolimin " =)

    BalasPadam
  21. hopefully everything gonna be ok..Aminn..Insya'Allah =)

    BalasPadam
  22. memang ramai orang bersalin sekarang Ben! member kat opis Mas ada 4-5 orang bersalin kat Hosp. Putrajaya..

    BalasPadam
  23. nampak abg ben rasanya pagi tadi kat hospital
    apapun moga di permudahkan.

    BalasPadam
  24. ben tengah nervous ni.. bykkkan zikir.. moga Allah permudahkan

    BalasPadam
  25. assalamualaikum en ben...banyak2kn bersabar ye...:)

    BalasPadam
  26. Sabar bro, sabar.. InsyaAllah susah2 dulu, snang2 kmudian..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.