Bila aku dalam GENERASI Y 2012

 

Haihhh .. aku tak leh blah tengok gambar ni .. Kalau leh ulang , aku ulang wehh .. Adoii ..  Terima kash pada Generasi-y Musim Baru

Biarlah gambar menceritakan segalanya ..

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Kalau rasa best , undi aku lak .. hehe .. klik > http://bit.ly/JiGSp6 klik VOTE .. SHARE skali yer .. Tqqqq ..

14 ulasan:

  1. pasnie leh jadi plakon tuk filem kl gangster lak :P

    BalasPadam
  2. Wahh! Bestnyaa dapat masuk TV1. Patutlah tadi tengok macam kenal je. hehehehe. Perempuan tudung kuning tu cantiklah! ehh. Done vote pakcikben for today. Bai! esok sekolah. UPSR lak tahun ni. hmm :( Tapi, sempat lagi join haha http://bit.ly/K6A1eO

    BalasPadam
  3. Pehhh . nape muke pakcik ben cemtu . hihi :D
    bestnyeee ! nk tengok generasi y !!

    BalasPadam
  4. im glad to have someone like u bro... keep it alive... bravo!! lawo gak awek kat sebelah tu...mcm penah ku lihat tp dimana ya??? ehhee

    BalasPadam
  5. classssssssssssssssssss la abe ben !

    BalasPadam
  6. wahh..masuk tv..dah undi dah utk ben..

    BalasPadam
  7. tahniah ben....
    Inilah y ayu mauuuu
    ben dikaca tv....
    Fuhhhhh,
    alhamdullilah...

    BalasPadam
  8. Ehh...ada tu macam Qhaliff....haha..

    BalasPadam
  9. cam robocop..hehe...tul...ikhlas ni...

    BalasPadam
  10. Knapa muka bro ketat kemain? Hahaha! Msti nervous tahap gaban ni.. Takpe.. Lma2 nnti dh biasa..^^

    BalasPadam
  11. hahaha...bro ben ni mmg stail laa...cara dduk pom dh leh gnti abg long kL gangster lak...

    hihihi...gurau2 je, jgn marah...weeee

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009