Bukan ku sengaja lupa ..

 

Hehehe .. Hari ni makan special skit .. Abis semua pantang larang aku langgar .. Tengahari tadi makan nasi kandar . Bedal jer .. Pastu malam tadi , bila kawan aku Que ada kat Alamanda , aku pesan Roti Boy .. Teringin nak makan Roti Boy dengan milo panas ! Yummy ..

Ada rezeki aku .. Dalam kul 10 malam , dia sampai .. Alhamdulillah .. Borak jap ngan dia .. Pastu plan nak masuk dan jerang air .. Weeee.. Makan Roti Boy panas panas.. Sedap wooo ..

Sekali tengok , jiran aku .. ada depan rumah .. Baru balik dari Bangi .. Hahaa.. Terus g kat dia .. Bersalaman dan borak .. Zasssss .. 10 minit kemudian , sorang lagi jiran datang .. Cukup 3 serangkai .. Hahaha .. Open table situ gak ..

Aku , dengan hp tinggal kat rumah .. confirm wife mencari punya .. Dalam kul 12 malam tu , baru masuk balik rumah untuk amik ultrabook aku .. Diorang nak copy movie terkini ..

Hahaha .. 9 panggilan tidak dijawab.. Confirm wife mencari .. Hahaha .. Aku call dia .. Lega la kot laki dia masih hidup … Bila aku sebut ada persidangan ahli mesyuarat tingkap , dia tau la apa tu ..

Mesyuarat tamat jam 12 .. Cantik .. Tak tgk cerekarama malam ni .. Hahaha .. Tapi ok la .. sesekali bersidang tengah malam sambil perhati rumah jiran .. Mana la tu kan .. kan .. kan .. hehehe ..

Roti Boy ku sejuk sudah .. huhuh ..

 

Undi aku  laaa .. undi laaa ... Klik >> http://t.co/HOLZSNvv .. pastu klik VOTE ! LIKE skali yer .. Tqq .. l

9 ulasan:

  1. Haha. Kesian abg Ben. Takpe nanti beli lagi Roti Boy tu okay. Jangan sedih sangat.

    BalasPadam
  2. salam..menyibuk cnie jap ble...hihi..ehem2..tumpang lalu(segannya)..hehehe

    BalasPadam
  3. bukan sengaja lupa, wat2 lupa .. haha :)

    untung dapat bini memahami. kalau tak periuk belanga terbang melayang memalam kan abg ben :P

    BalasPadam
  4. sekali-skala mesyuarat tingkap :P kakaka. ni bunyi dia mcm buat2 lupa pula..

    BalasPadam
  5. laki pon mesyuarat tingkap jugak eh..hebat..haha!

    BalasPadam
  6. wah, bestnye!!!... makan je, diet la pastu :p mak pu3 kate, kalau nak makan tu niat buat ubat :d pu3 pun sedang berdiet :D tapi, makan xingat :d

    BalasPadam
  7. dan, saye sudah VOTE sekali.. :)

    BalasPadam
  8. roti boy? erkkk cam mana rupanya tu? Apa kata Encik Ben paparkan ruper roti boy tu di entry yang berikutnya.... :D

    BalasPadam
  9. hahah~ bawa la hp tu sllu abg ben..ptg tu..:) mesyuarat tingkap? cm ceta P.Ramlee pla..nsb baik kaka fhm hehe :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009