Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 April 2012

Hari ke 3 : DIGI WWWOW–BLOGGER OF THE YEAR

 

Selepas jam 12 mlm

image

Selepas jam 6 pagi

image

 

Kedudukan saling bertukar . Tapi aku rasa undian tak jauh mana antara satu sama lain .. Hehehe .. leh tahan ehhh ..

Ikutkan , malas nak bersaing memandangkan bila tengok Top 10 ni ramai kengkawan sendiri .. Plan nak tarik diri dah tapi bila kengkawan di FB dan blog bagi semangat , entah mcm dapat super power gitu .. Gabungan semua super hero dalam The Avengers tu haa ..

Tak kisah la .. Apa pon la kan , aku berterima kasih laa pada korang semua yang sudi meluangkan masa mengundi aku ni haaa .. Aku tau blog aku tahap 2 bintang tapi korang tetap sudi singgah dan undi blog aku .. Untuk berapa lama bertahan , segalanya terpulang pada korang dan jugak kempen aku yang tak seberapa ni .. hehe ..

Korang mmg terbaik !!!  Ok , puji dah .. skang undi aku sblm korang undi orang lain .. heheh ..


Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE yer !! Terima kasih

6 komen :

fArAh kUchEnGg berkata... [Reply to comment]

semoge berjaya yea.. fara doakn yg trbaek utk abg ben ^^

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

error occur.. nk vote balik kata one day one vote.. kena tunggu habis 24 hours la ni :(

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Yearghhh!!...Macam tu lah Ben Ashaari....

Sa Fa Az berkata... [Reply to comment]

go! go! go!

Shazney Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

gud luck abang ben

Sis AI berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah bro! Akn sntiasa sokong bro kat blakang! Tetiba smangat lbih, wakaka!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI